Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας κύριοι.
Αδερφι θα μαζευτητε καμια παρεα να κανετε Πασχα η θα μεινεις μονος;
Στειλε σε μυνημα το τηλεφωνο σου στο βαιπερ
Εαν εχει ιντερνετ εκει που θα με να κανουμε μια στην υγεια μας παρεα εστω κ ετσι
Α ρε ξενιτια κ ποσο σε μισω

Αδερφι θα μαζευτητε καμια παρεα να κανετε Πασχα η θα μεινεις μονος;
Στειλε σε μυνημα το τηλεφωνο σου στο βαιπερ
Εαν εχει ιντερνετ εκει που θα με να κανουμε μια στην υγεια μας παρεα εστω κ ετσι
Α ρε ξενιτια κ ποσο σε μισω
Εγώ να δεις πόσο την σιχαίνομαι φίλε μου αλλά ας οψονται οι παλιό καταστάσεις τι να κάνουμε αφού πρέπει να τραβάμε κουπι.
Φέτος δεν έχει τίποτα αδελφέ λόγω πενθους αλλά έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν μυρίζει εδώ κάθε μέρα είναι η ίδια κι απαραλακτη. Στείλε μου pm το νούμερο σου Χρύσανθε.

Καλησπέρα στη παρέα. Τελείωσα και το 3ημερο θα είναι αφιερωμένο στην οικογένεια και την χαλάρωση. Θα ξαπλώσω κάνα 2ωρο και μετά θα κατέβουμε στους επιταφιους. Καλά να περνάτε.
Καλες γιορτες Γιαννη!

Μάγκες μου να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε , εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους , υγεία και χαρές !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ για τις επόμενες τρεις μέρες θα είμαι αραχτός εδώ...... :)

kvJOL5R.jpg

Καλησπερα Παλικαρια ;)
Απο το πρωι στον αμπελωνα για κανενα εξαωρο εκανα καποιες εργασιες πχ
να μαζεψω τα βεργια
να καθαρισω τα χορταρια περιμετρικα κτλ
χαλαρα με τους ηχους της φυσης και των πτηνων και δεν κουραστικα -βαρεθηκα καθολου σε αντιθεση με το Καμινι που θα ειχα ριξει πανω απο δεκα λειτουργιες .pop.
Μετα τις εργασιες
ακολουθησε φραπεδια και παγωμενο νερο απο την βρυση που βρισκεται 50 μετρα απο τον αμπελωνα μου ;);)

photo hostingcertificity.com
Τωρα ακολουθει ταισμα της Ηρας και της Τζενης :D:D
img hostingcertificity.com

Μάγκες μου να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε , εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους , υγεία και χαρές !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ για τις επόμενες τρεις μέρες θα είμαι αραχτός εδώ...... :)

kvJOL5R.jpg
Κανα καλαμι πηρες;
Οχι;
Μονο τα κυαλια;
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back