Μάγκες μου να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάτε , εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους , υγεία και χαρές !!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ για τις επόμενες τρεις μέρες θα είμαι αραχτός εδώ......
ωραίοι,καλά να περάσετε μέσα στις ομορφιέςΚαλησπερα Παλικαρια
Απο το πρωι στον αμπελωνα για κανενα εξαωρο εκανα καποιες εργασιες πχ
να μαζεψω τα βεργια
να καθαρισω τα χορταρια περιμετρικα κτλ
χαλαρα με τους ηχους της φυσης και των πτηνων και δεν κουραστικα -βαρεθηκα καθολου σε αντιθεση με το Καμινι που θα ειχα ριξει πανω απο δεκα λειτουργιες .pop.
Μετα τις εργασιες
ακολουθησε φραπεδια και παγωμενο νερο απο την βρυση που βρισκεται 50 μετρα απο τον αμπελωνα μου
photo hostingcertificity.com
Τωρα ακολουθει ταισμα της Ηρας και της Τζενης
img hostingcertificity.com
Στέλιο και του χρόνου να είστε καλάΚαλησπέρα. Πήγα πρωί πρωί και πήρα τα κατσίκια, τα έσφαξα και τα έφτιαξα. Ήρθε κι ο γαμπρός μου με τα ανιψάκια μου, για να βοηθήσει ... Το απόγευμα έκοψα το ένα και το πήραν και φύγανε. Εμείς πήγαμε στον επιτάφιο, εδώ έγινε νωρίς γιατί δεν έχουμε παπά, και ήρθε ένας γέρος παπάς συνταξιούχος από άλλο χωριό ... Ως τις 7.30 είχε τελειώσει ... Έτσι και αύριο στις 9.30 το βράδυ θα κάνει την Ανάσταση ... Μια χαρά !!!
Καλό βράδυ, και αύριο με υγεία!!!
αυτή η αισιοδοξία σου με καθηλώνειΚορύφωση του θείου δράματος σήμερα και αύριο περιμένουν όλοι την ανάσταση.
Στο δράμα του λαού δεν ξέρω και ειδικά με τα όσα περνάει σήμερα ,αν υπάρχει τελικά εστω και μικρή ελπίδα για ανάσταση.
Φοβάμαι πως οχι.
Ευχαριστώ Παύλο νά'σαι γερός να χερεσαι την οικογένεια σου.............Καλες γιορτες Γιαννη!