Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρε αυτόν και στα Τζουμέρκα θα τον γράψουνε .very funny.
Είμαι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και περιμένω τον σκυλοπνικτη SAOS για Σαμοθράκη
Καθώς κάθομαι στην σειρα μέχρι να έπιβιβαστω στο καράβι
ερχεται ένας τύπος του λιμενικού και μου λέει ::
Γιαννιώτης είσαι ? .xm.
Γιατί τον ρωτάω ?
Τέτοια πινακίδα έχουν στα Ιωάννινα από ότι ξερω .asking. εγώ είμαι από το Μέτσοβο .what.
Κοντά είμαστε του λέω μία ώρα δρόμος συντοπίτες .sarcastic..buy buy.
Έλα πατρίδα από εδώ μου λέει μην κάθεσαι στην σειρα και περιμένεις .sarcastic.
Μπήκα στο καράβι σε χρόνο ντε τε .sarcastic.
Η πινακίδα μου είχε αρχικά Υ .my man.
Μάλλον κάπου είχε μπερδευτεί ο παίχτης .my man.

Που πας με πινακίδα με αρχικό το Υ ορεεεεεε.sarcastic..sarcastic.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)
Η πινακίδα ειναι ΙΕΒ αλλά δεν ήξερα καν οτι γραφουνε εκει που δεν υπήρχε λόγος.
Μια φορά παρολίγο να με γραψουν για ζώνη στα Τζουμέρκα πασχαλιάτικα.
Ομως φόραγα και τη γλύτωσα..banana.
Εκεινη τη μέρα έγραψαν 50 αυτοκίνητα.Ηταν δεύτερη μέρα Πάσχα.

καλησπερα παρεα.αφου την πατησα με τα δοντια τα οποια ειναι σε ασχημο χαλι κι εφαγα την ψυχρολουσια απο τον περιοδοντολογο μολις ακουσα το κοστος που μαζι με οδοντιατρο θα παει περιπου στα 2000 ευρωπαικα και μη χειροτερα τωρα επαιξα λιγο με την καμερα που παρελαβα σημερα καθησα να διαβασω λιγο hl και να χαλαρωσω.πιστευω οι πρωτες δοκιμες να γινουν την κυριακη στο σκοπευτηριο.αποστολη καστορα δεν σε ξεχασα και σε λιγο θα εχεις π.μ

καλησπερα παρεα.αφου την πατησα με τα δοντια τα οποια ειναι σε ασχημο χαλι κι εφαγα την ψυχρολουσια απο τον περιοδοντολογο μολις ακουσα το κοστος που μαζι με οδοντιατρο θα παει περιπου στα 2000 ευρωπαικα και μη χειροτερα τωρα επαιξα λιγο με την καμερα που παρελαβα σημερα καθησα να διαβασω λιγο hl και να χαλαρωσω.πιστευω οι πρωτες δοκιμες να γινουν την κυριακη στο σκοπευτηριο.αποστολη καστορα δεν σε ξεχασα και σε λιγο θα εχεις π.μ
παρτε και 2η και 3η αποψη

Η πινακίδα ειναι ΙΕΒ αλλά δεν ήξερα καν οτι γραφουνε εκει που δεν υπήρχε λόγος.
Μια φορά παρολίγο να με γραψουν για ζώνη στα Τζουμέρκα πασχαλιάτικα.
Ομως φόραγα και τη γλύτωσα..banana.
Εκεινη τη μέρα έγραψαν 50 αυτοκίνητα.Ηταν δεύτερη μέρα Πάσχα.
Δημήτρη κάποτε με σταμάτησαν μόλις έστριψα από Εγνάντια στην πρώτη έξοδο για την πόλη εκεί στην διασταύρωση για Μακρη
Μπροστά μου προπορευοντουσαν 4 αυτοκίνητα με πινακίδα ΕΒΕ
Πέρασαν αεροπορία
Εμένα μέχρι και τα πατάκια έψαξαν βαλίτσα όπλο γαλοτσες τα παντα
Η πινακίδα παίζει μεγάλο ρόλο στους Σεριφιδες ειδικα αν είναι και κολλημένοι ;)

Ευριπίδη περαστικά αδερφε
Πάρε και καμιά άλλη γνώμη πολλά τα λεφτά που ζητάνε
ούτε χρυσά δόντια να έβαζες
Εγώ 2 σφραγίσματα μία απονεύρωση και 2 θήκες 380 ευρώ εδωσα

Περαστικα Ευριπο και τα δοντια καλα θα πανε και αδεια θα βγαλεις και με την camera θα γινεις σκηνοθετης.my man.

Μπορα ειναι θα περασει...

μια συμβουλη επειδη την πατησα.πλενετε τα δοντακια σας συχνα και οσο κι αν δεν θελετε πηγαινετε τουλαχιστον 2 φορες το χρονο για καθαρισμο στον οδοντιατρο.αν εχετε ουλιτιδα καντε θεραπεια αμεσα για να μην ευρωξεπουπουλιαστειτε

Ευριπίδη περαστικά αδερφε
Πάρε και καμιά άλλη γνώμη πολλά τα λεφτά που ζητάνε
ούτε χρυσά δόντια να έβαζες
Εγώ 2 σφραγίσματα μία απονεύρωση και 2 θήκες 380 ευρώ εδωσα
κωστα ειναι ταριφα αδερφε.συναδελφος εβαλε 2 εμφυτευματα και πληρωσε 2000 ευρωπαικα.δεν εχεις πολλες επιλογες.μεσα στην τιμη ειναι χειρουργικη 3μηνη θεραπεια μετα οδοντιατρος με εξαγωγες θηκες και γεφυρες

Να πανε να κανουν πιατσα.
Μου την εχει δώσει στα νευρα γιατι σ αυτα τα θεματα ειμαι πολύ τυπικός.Δεν αφήνω ποτε αμάξι οπου ναναι.Ομως σήμερα εκει μέσα που ειναι τεράαααστιος χώρος σαν γήπεδο και δεν εμποδίζεις σε τίποτα ,δεν περίμενα με το που έφευγα να φάω κλίση .Αυτοκίνητα ήταν πολλά εκει..Σημειωτέον ότι ήμουνα στο αμάξι μισή ώρα .Μόλις έφυγα για να βγω απο πάνω στον δρομο για 15 λεπτά μου τη σφύριξε το λιμενικό.
Απλά οποιος δεν μπαίνει στο παρκιν του λιμενικού ταμείου επι πληρωμή την τρώει κανονικά.
ΔΕΝ σε γουσταρουν γιατι εχεις Αθηναικες πινακιδες??.sarcastic.

ΔΕΝ σε γουσταρουν γιατι εχεις Αθηναικες πινακιδες??.sarcastic.
Κληνω το μαγαζι μετα απο μια ανγχοτηκη μερα με κρυο και αναδουλειες. Παω να γεμισω καμια 100στη φουσεκια για τον Εβρο με bafer και αλλα καλουδια.....για να ηρεμησο...pop.

Καλησπέρα ... Πήγα πάλι απόψε στο λογιστή ... Και μετά επισκέφτηκα κι ένα ... ψυχίατρο !!!! :D .yel.
Όοοχι ... δεν λασκάρανε οι βίδες ... (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) !!! .sarcastic. .fool.
Απλά είναι παλιός γνωστός από το σκοπευτήριο, μέλος του συλλόγου μας, και μιας κι έχει ιατρείο κοντά στο γραφείο του λογιστή μου, πέρασα να μου υπογράψει το "Δελτίο Υγείας Αθλητή" για την ανανέωση της σκοπευτικής ταυτότητας. Και παλιά αυτός μας τα υπόγραφε, μετά έφυγε για κάποια χρόνια στην Αθήνα, εγώ πρόσφατα έμαθα ότι έχει ξαναγυρίσει στα Χανιά, οπότε το είχα σκοπό από μέρες να πάω, κι απλά απόψε βόλεψαν οι περιστάσεις ... ;) :)

Status
Not open for further replies.
Back