Ειναι γεγονός οτι τα ψάρια της Μεσογείου ειναι πολύ πιο νόστιμα.Μας δουλεύετε κύριε Ζολω για τα χάλια μας .
Έχει τα πάντα φίλε φρεσκοκαταψυγμενα στην Ιταλική αγορά, από μπαρμπουνακι ,σουπιες μέχρι αθερινα φερμενα από εκεί , καμία φορά πάμε και ψάρεμα εδώ για τσιπουρες, και διάφορα πετροψαρα αλλά σαν το ψάρι που έχουμε εμείς στα Αγία Χωματα αυτά είναι πιτυρα. Αλήθεια είναι ότι πεθυμισα λίγη γοπα η μενουλα τηγανιτη με φρέσκα χόρτα μπόλικο λαδολεμονο και μπυρονια .
Κι εγω τον γαύρο τον συνόδεψα με αγρια χόρτα που μαζέψαμε σε χθεσινή εξόρμηση.