Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο ΝΟΑ για καφεδάκι εεε;;; Ζηλεύω.buy.
Αλλά θα πω κάτι που θα ζηλέψετε όλοι περισσότερο.
Έχω ανάψει κάρβουνα και ετοιμάζομαι να πετάξω προβατίνα πάνω.bbq.ffff.evil.
Αμ δεν ήμουνα για καφέ.Παρκαρισα λίγο στο λιμάνι και πετάχτηκα να παρω σχοινί απο ενα μαγαζί.
Γυρίζοντας έβλεπα κατι ροζ στο παρμπριζ.Ηταν κλίση απο το λιμενικό 40€.
Γαμώ το κερατό τους......

Αμ δεν ήμουνα για καφέ.Παρκαρισα λίγο στο λιμάνι και πετάχτηκα να παρω σχοινί απο ενα μαγαζί.
Γυρίζοντας έβλεπα κατι ροζ στο παρμπριζ.Ηταν κλίση απο το λιμενικό 40€.
Γαμώ το κερατό τους......
Επάνω γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ με τις κλήσεις (για να μην πω κάτι περισσότερο) ένα φιλαράκι μου φέτος έχει φάει ήδη 2 (εντός 2017)

Πως αλλιως θα μαζεψουν λεφτα οι αστυνομικοι και το κρατος ρε παιδια?? Να ειστε απολυτως νομιμοι για να την γλυτωσετε :)
Βασιλη αμα δεν εχει χωρο σταθμευσης ρε φιλε κ συ θες να κανεις 5 λεπτα δουλεια τι κανεις
Δεν μιλαμε για σταθμευση 20 λεπτων

Πως αλλιως θα μαζεψουν λεφτα οι αστυνομικοι και το κρατος ρε παιδια?? Να ειστε απολυτως νομιμοι για να την γλυτωσετε :)
Να πανε να κανουν πιατσα.
Μου την εχει δώσει στα νευρα γιατι σ αυτα τα θεματα ειμαι πολύ τυπικός.Δεν αφήνω ποτε αμάξι οπου ναναι.Ομως σήμερα εκει μέσα που ειναι τεράαααστιος χώρος σαν γήπεδο και δεν εμποδίζεις σε τίποτα ,δεν περίμενα με το που έφευγα να φάω κλίση .Αυτοκίνητα ήταν πολλά εκει..Σημειωτέον ότι ήμουνα στο αμάξι μισή ώρα .Μόλις έφυγα για να βγω απο πάνω στον δρομο για 15 λεπτά μου τη σφύριξε το λιμενικό.
Απλά οποιος δεν μπαίνει στο παρκιν του λιμενικού ταμείου επι πληρωμή την τρώει κανονικά.

Να πανε να κανουν πιατσα.
Μου την εχει δώσει στα νευρα γιατι σ αυτα τα θεματα ειμαι πολύ τυπικός.Δεν αφήνω ποτε αμάξι οπου ναναι.Ομως σήμερα εκει μέσα που ειναι τεράαααστιος χώρος σαν γήπεδο και δεν εμποδίζεις σε τίποτα ,δεν περίμενα με το που έφευγα να φάω κλίση .Αυτοκίνητα ήταν πολλά εκει..Σημειωτέον ότι ήμουνα στο αμάξι μισή ώρα .Μόλις έφυγα για να βγω απο πάνω στον δρομο για 15 λεπτά μου τη σφύριξε το λιμενικό.
Απλά οποιος δεν μπαίνει στο παρκιν του λιμενικού ταμείου επι πληρωμή την τρώει κανονικά.
Η νοοτροπια ειναι οτι με τον εναν ή τον αλλον τροπο θα πληρωσεις το κρατος. Το ποσο θα το αποφασισεις εσυ .hair.

Για 5 λεπτα δεν σε γραφουν...για 20 σε γραφουν.
Ναι;
Για ελα δω να δεις εαν δεν σε γραφουν για πεντε λεπτα
Κατω απ την δουλεια μου μαλιστα ητανε εναν υπαλληλο του δημου πιο τυπικος απο το υπερβολικα τυπικος
Εκανε 20 ελεγχους την μερα
Μπας και του φυγει κανενας
Τελικα τα τρωγε ο τυπος μαζι με τον ταμεια γιαυτο και ο υπερβολικος ζηλος να γραψει τον κοσμο
Τωρα εινα φυλακη

Βασίλη η κατάσταση επάνω είναι ανυπόφορη πολλές φορές γιατί τη ζω καθημερινά με ένα πολύ καλό φίλο που έχει δυνατότητα και έχει αμάξι. Έχει τύχει να γυρνάμε επί 45 λεπτά μέσα στην πόλη και να μην βρίσκουμε πουθενά! Σε ένα μήνα κιόλας που θα κλείνει από τις 20:00 η παραλιακή για περατζάδα και πλακώνει και ο κόσμος κάτω και από Τουρκία εκεί να δεις τι γίνεται. Αναγκαστικά πας σε πάρκινγκ με πληρωμή ή θέσεις με κάρτα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεις κιόλας.
Κύριε Δημήτρη ένα καλό σημείο που δεν το ξέρουν πολλοί είναι μετά το τελωνείο βγαίνοντας προς το σταθμό των τρένων στο αριστερό χέρι έχει ένα παλιό κτήριο του ΟΣΕ. Εκεί έχει ράμπα τσιμεντένια και ανεβαίνεις (λογικά ο Ομπάμα θα χωράει...) και πας σε ένα υπερηψωμένο χωραφάκι 10χ10. Εκεί είναι η ύστατη λύση παρκαρίσματος, αλλά έχει τύχει και εκεί 1 φορά να είναι γεμάτο :D

Γεια σου ρε φιλαράκι.
.my man.Στο Αμέρικα εχετε γαύρο ;
Μας δουλεύετε κύριε Ζολω για τα χάλια μας .hair. .sarcastic..
Έχει τα πάντα φίλε φρεσκοκαταψυγμενα στην Ιταλική αγορά, από μπαρμπουνακι ,σουπιες μέχρι αθερινα φερμενα από εκεί , καμία φορά πάμε και ψάρεμα εδώ για τσιπουρες, και διάφορα πετροψαρα αλλά σαν το ψάρι που έχουμε εμείς στα Αγία Χωματα αυτά είναι πιτυρα. Αλήθεια είναι ότι πεθυμισα λίγη γοπα η μενουλα τηγανιτη με φρέσκα χόρτα μπόλικο λαδολεμονο και μπυρονια ffff.

Status
Not open for further replies.
Back