Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρες!
Την καλημέρα μου απο την κρύα και βροχερή Αλεξανδρούπολη.
Μετα το Πάσχα ο καιρός μας τη χάλασε πολύ.
Ρστω κι έτσι καλύτερα απο κει κάτω στο βούρκο..buy.
Αύριο βράδυ θα είμαι πάνω, μέχρι πότε θα κάτσετε;

Καλήμερα σας κύριοι κάλο ΠΣΚ να έχουμε με μείον σήμερα το πρωί τα Γιάννενα.
Λέγαμε να ειμαστε απο χθες εκεί μια και γυναίκα επέμενε να περάσουμε απο τα Τζουμέρκα αλλά τελικά δεν το έκανα.Μαζεύτηκαν πολλά χλμ και έξοδα.
Εβλεπα την πρόγνωση αλλά παρά την πρωινή αρνητική θερμοκρασία η συνέχεια ,τουλάχιστον στα Τζουμέρκα ήταν με ηλιοφάνεια.Εδω μούχλιασα και ο καιρός στρώνει απο βδομάδα.
.my man.Δεν ξέρω τώρα που εχει ακόμη ξηρασία για να περασω και απο κει μια βόλτα.......

Λέγαμε να ειμαστε απο χθες εκεί μια και γυναίκα επέμενε να περάσουμε απο τα Τζουμέρκα αλλά τελικά δεν το έκανα.Μαζεύτηκαν πολλά χλμ και έξοδα.
Εβλεπα την πρόγνωση αλλά παρά την πρωινή αρνητική θερμοκρασία η συνέχεια ,τουλάχιστον στα Τζουμέρκα ήταν με ηλιοφάνεια.Εδω μούχλιασα και ο καιρός στρώνει απο βδομάδα.
.my man.Δεν ξέρω τώρα που εχει ακόμη ξηρασία για να περασω και απο κει μια βόλτα.......
εσυ να κρατησεις τον κουμπαρα για τον χειμωνα με τις βροχες γιατι θα σε φωναζει ο βαλτος.....my man..sarcastic..yelling.

εσυ να κρατησεις τον κουμπαρα για τον χειμωνα με τις βροχες γιατι θα σε φωναζει ο βαλτος.....my man..sarcastic..yelling.
Τωρα που θα κατέεβω θα φτιάξω κι άλλον κουμπαρά.Μου αρέσει η διαδικασία.
Και ξέρεις τι ωραίος κουμπαράς γίνεται το μεταλλικό κουτι του εβαπορέ;
Εχω γεμίσει ένα μόνο με 2ευρα..buy.

Τωρα που θα κατέεβω θα φτιάξω κι άλλον κουμπαρά.Μου αρέσει η διαδικασία.
Και ξέρεις τι ωραίος κουμπαράς γίνεται το μεταλλικό κουτι του εβαπορέ;
Εχω γεμίσει ένα μόνο με 2ευρα..buy.
μαζευε μαζευε θα γινει χαμος φετος.....και αν ολα πανε καλα με νεο εργαλειο στους γκιουμεδες.....χαχαχαχαχα

Κουβαλούσα μαζι το καλάμι με τα τεχνητά μπαςκαι πήγαινα κανα βράδυ για ψάρεμα αλλά τελικά δεν.
Σήμερα όμως τελευταία μέρα μου την έδωσε και λέω να ψαρεψω εδω διπλα απο το σπίτι..asking.
Εχω φτιάξει πολυάγκιστρα στα οποια θα δολώσω τσουρέκι και θα τα πετάξω στην απέναντι πλευρά του δρόμου..buy buy..buy buy..buy buy.
free image uploadingcertificity.com

Να κανεις
Κουβαλούσα μαζι το καλάμι με τα τεχνητά μπαςκαι πήγαινα κανα βράδυ για ψάρεμα αλλά τελικά δεν.
Σήμερα όμως τελευταία μέρα μου την έδωσε και λέω να ψαρεψω εδω διπλα απο το σπίτι..asking.
Εχω φτιάξει πολυάγκιστρα στα οποια θα δολώσω τσουρέκι και θα τα πετάξω στην απέναντι πλευρά του δρόμου..buy buy..buy buy..buy buy.
free image uploadingcertificity.com
Να κανεις κατς εντ ριλις τα μικρα και κατς εντ ταψι τα μεγαλα;.very funny.
Αστα υσηχα ετσι κ αλλιως αν ειναι σαν τις περδικες δεν εχουν νοστιμο κρεας οταν κλοσσανε και ταιζουν μικρα:)

Status
Not open for further replies.
Back