Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηρθε η ωρα να πιουμε ενα τσιπουρακι :D:D;)
upload a picturecertificity.com
Καλησπερα Αρχοντες ;)
αααααα ζυγώνει και τ Αγ.Κωνσταντίνου σου έχουμε δωράκι οι φίλοι σου της γωνιάς
1459_R_9061_155-05-010_20.jpg

μετρητής χοληστερίνης σακχάρου τριγλυκεριδίων ha haaa

αααααα ζυγώνει και τ Αγ.Κωνσταντίνου σου έχουμε δωράκι οι φίλοι σου της γωνιάς
1459_R_9061_155-05-010_20.jpg

μετρητής χοληστερίνης σακχάρου τριγλυκεριδίων ha haaa
Ευχαριστω αλλα προς το παρον δεν θα παρω .sarcastic..sarcastic.
Πριν 2 μηνες περασα Κτεο και ολα τα εργαλεια δουλευουν ρολοι .sarcastic.
Και επειδη σε εχω αδυναμια θα σου πω το μυστικο .my man.
Σε καθημερινη βαση μια τσουρα απο Φιλιω και ξεχνας τα παντα στεναχωριες αγχος κουραση .well done.

Εεεε τωρα με απογοητευσες .asking..asking..my man.
Παριζακι υφαντης με μια τζουρα κοκκινοπιπερο .sarcastic.
ναι δεν το ήξερα λες....τι τα έχουμε τα πτυχία κολλημένα στις ταβέρνες .sarcastic.

Πριν 1 μήνα γείτονας φίλος αεκτζής και καλαμπουριτζής βρέθηκε στη Λαμία 3 μέρες για δουλειά και πήγε την 1η μέρα στην ταβέρνα του Γιώργη του Ζγαντζούρη στην Λαμία
πάνω στην κουβέντα....από που είσαι;;;;....από το Μαραθώνα.....του λέει ο ταβερνιάρης ξέρεις ένα Μάκη κυνηγό παχουλούτσικο;;;;τον ξέρω βέβαια σου έχει κάνει καμιά ζημιά;;;;...όχι ίσα ίσα όταν ερχόταν ο άνθρωπος άφηνε ιστορία .very funny.πολλούς πολλούς χαιρετισμούς κι όταν φύγεις αν μπορείς πέρνα να σου δώσω σπληνάντερο να του πας
αλλά ο φίλος δεν πέρασε γμτ :(

Ευχαριστω αλλα προς το παρον δεν θα παρω .sarcastic..sarcastic.
Πριν 2 μηνες περασα Κτεο και ολα τα εργαλεια δουλευουν ρολοι .sarcastic.
Και επειδη σε εχω αδυναμια θα σου πω το μυστικο .my man.
Σε καθημερινη βαση μια τσουρα απο Φιλιω και ξεχνας τα παντα στεναχωριες αγχος κουραση .well done.
.love..love..love..love..love..love.

ναι δεν το ήξερα λες....τι τα έχουμε τα πτυχία κολλημένα στις ταβέρνες .sarcastic.

Πριν 1 μήνα γείτονας φίλος αεκτζής και καλαμπουριτζής βρέθηκε στη Λαμία 3 μέρες για δουλειά και πήγε την 1η μέρα στην ταβέρνα του Γιώργη του Ζγαντζούρη στην Λαμία
πάνω στην κουβέντα....από που είσαι;;;;....από το Μαραθώνα.....του λέει ο ταβερνιάρης ξέρεις ένα Μάκη κυνηγό παχουλούτσικο;;;;τον ξέρω βέβαια σου έχει κάνει καμιά ζημιά;;;;...όχι ίσα ίσα όταν ερχόταν ο άνθρωπος άφηνε ιστορία .very funny.πολλούς πολλούς χαιρετισμούς κι όταν φύγεις αν μπορείς πέρνα να σου δώσω σπληνάντερο να του πας
αλλά ο φίλος δεν πέρασε γμτ :(
Τωρα με εβαλες στην μπριζα .sarcastic.

Σπληναντεροοοοο :eek::eek::eek:

μιαμ μιαμ μιαμ .eat.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..my man.

Status
Not open for further replies.
Back