Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.Καλησπέρα Βασίλη, .asking. η όρεξη για τι πράγμα φιλε..............
Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.Καλησπέρα Βασίλη, .asking. η όρεξη για τι πράγμα φιλε..............
Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.
Ξέρετε τι λένε...Στην ξαδέρφη και στην θεία το κ...ι πάει ευθεία
Ε λέμε και καμια μ@λ@κια να περάσει η ώραΒασίλη δε ξέρω τι λένε, εγώ κρατάω κάτι που είπες για αθώο....... παλικάρι!
11900 μετρα ή παυλομετρα;; Οσο το βεληνεκες της ν3 δηλαδη.Τη καλησπερα μου απο τα 11900 μετρα σε πτηση προς Κινα και πανω απο το Archangelsk της Ρωσσιας
Κανε με ξαδερφο να σε παιρνω για κυνηγι καστορια.Γενικά φίλε Αρίστο...εγώ είμαι αθώο παλικάρι. Ουδεμία σχέση έχω με τους γαμήκουλες που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα...Πάω μια βόλτα με την ξαδέρφη γιατί περιμένει.
Τη καλησπερα μου απο τα 11900 μετρα σε πτηση προς Κινα και πανω απο το Archangelsk της Ρωσσιας
Πάρε με κυνήγι Καστοριά και θα σε κάνω ξάδερφοΚανε με ξαδερφο να σε παιρνω για κυνηγι καστορια.
Παει να βρει τις φιλες του να του διξουν το Πεκινο by night. Καλο ταξιδη φιλε!!!Κίνα ;;;;;;
Ω ρε μανα μου κατι υποδοχές που κάνουν εκει .
Μέχρι και στο κρεβάτι οταν πας να ξαπλώσεις ,υπάρχει έκπληξη.Κάτι σαν Kider αυγό έκπληξη δηλαδή .....buy buy.
Οποτε θες ερχεσαι. Σοβαρα τωρα.Πάρε με κυνήγι Καστοριά και θα σε κάνω ξάδερφο
Να είσαι καλά ρε φίλε το εκτιμώ!Οποτε θες ερχεσαι. Σοβαρα τωρα.
Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο μπιλη. Απλα κανω αυτο που θα ηθελα να κανουν και σε μενα αν ζουσα σε μεγαλο αστικο κέντρο.Να είσαι καλά ρε φίλε το εκτιμώ!
Σωραιος.κερναω μπουκαλάκι la mamounia τραγουδάει ο φίλος μου ο ΓιασεμηςΔεν ειναι κατι ιδιαίτερο μπιλη. Απλα κανω αυτο που θα ηθελα να κανουν και σε μενα αν ζουσα σε μεγαλο αστικο κέντρο.
Ποτε δε συμπαθησα τον τοπικισμο και τα στενα μυαλα που δε χωνευουν το ξενο, τον πρωτευουσιανο κτλ επειδή "βαραει τα θηραματα". Πιστευω οτι κυνηγι ανήκει σε ολους, αρκει ολοι να το σεβονται.
Παναγο αμα επιστρατευτουν τα αγριογατα σε "συνεδρια" επιλογης "καραμπινας", με τα ατομα που ανεφερες μαζι, μας βλεπω σε τίποτα patranews blogspots πρωτη ειδηση!Τολη αρχοντα καλοριζικος ο εργαλος....εισαι σιγουρος οτι δεν θες mp155. Μπορουμε με Ευριπο και τασο να σε μεταπεισουμε
Στην αναγκη θα επιστρατευσουμε και αλλοδαπες αγριογατες απο τις στεπες της Ρωσιας.ha ha ha.
Γυναίκα βρηκες;.xm.Χαιρετώ την παρεα! Σημερα είχαμε έλεγχο αγοράς για κουρτίνες στο σπιτι μας! Προχωράει και αυτο για να τελειώνουμε με το σπιτι καποια στιγμή!