Κάνουμε ότι μπορούμε φιλαρακιβεβαια υπάρχουν κ μερικοί που το έχουν παρακάνει βλέπε Διονύσιος κ Μάκης.cool.Καλημερα παλικαρια! Γ@μ@τε γιατι χανομαστε...συμφωνα με στατιστικα η Ελλαδα θα εχει πληθυσμο 7εκ το 2050 οποτε βαρατε αλυπητα!! Απλα καντε και κανα γιο γιατι η αναλογια γυναικες προς αντρες ειναι 1 προς 6
Οταν λες βαρατε τι εννοεις ...Καλημερα παλικαρια! Γ@μ@τε γιατι χανομαστε...συμφωνα με στατιστικα η Ελλαδα θα εχει πληθυσμο 7εκ το 2050 οποτε βαρατε αλυπητα!! Απλα καντε και κανα γιο γιατι η αναλογια γυναικες προς αντρες ειναι 1 προς 6
Καλημερα σε ολους απο Ακρατα.
Τελεια μερα για βολτα στην παραλια με τον σκυλο.
Κριμα να πρεπει να ερθω για δουλεια.....
Εμείς να βαρέσουμε πάλι ;;;;,.buy.Καλημερα παλικαρια! Γ@μ@τε γιατι χανομαστε...συμφωνα με στατιστικα η Ελλαδα θα εχει πληθυσμο 7εκ το 2050 οποτε βαρατε αλυπητα!! Απλα καντε και κανα γιο γιατι η αναλογια γυναικες προς αντρες ειναι 1 προς 6
Και εγώ και η γυναίκα μου μετανιώσαμε που δεν κάναμε τρίτο ...και γιατί όχι και τέταρτο .Ολοι ένα παιδί και αυτό με το ζόρι .Και μην πουμε πως φταίει η κρίση.Αντιθέτως μάλιστα.Αυτο γίνεται από πολλά χρόνια πριν και δεν ειναι ώρα για τετοια κουβέντα.
Ευχαριστώ Χρυσανθε, δεν το εχω ακομα.Περιμενω να ξεκλεψω μερικες μερες τον μαιο να το τσιμπισωΤολη καλοριζικο τον οπλο φιλε κ με υγεια
Να το χαρεις πολλαχρονια με πολλα θηραματα