Καλά πόσες ώρες τρέχεις ρε φίλε; .buy.Εστω και καθυστερημένα ,καλημέρα σε όλους.
Καλά πόσες ώρες τρέχεις ρε φίλε; .buy.Εστω και καθυστερημένα ,καλημέρα σε όλους.
Μέχρι να μου πέσει........asking.Καλά πόσες ώρες τρέχεις ρε φίλε; .buy.
Καλησπέρα στην παρέα από τα καλοκαιρινά Χανια τσι Κρήτης. Θερμοκρασία 23c.
H καντεμιά συνεχίζεται και τα έχω πάρει πολύ άγρια......
Μονόβολλο brenneke θέλουν να ηρεμήσουν και να στανιάρουν μια για πάντα.violin.
Θέλεις πολύ τρέξιμο ακόμη για να σου πέσει ...................................... τέτοιο σπάνιας ομορφιάς μαλλίΜέχρι να μου πέσει........asking.
Γεια σου Ευριπο, υπομονή φίλε θα περάσει κι αυτό.γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα
1) Στη Κισσάμου παραλίγο να γίνω χαλκομανία με ένα λαλακα....και ακόμα σκέφτομαι πώς τη γλίτωσα και δεν έγινε τίποτα.Τι επαθες;
Ευρίπο όλα καλά θα πάνε ρε συ μην κολάς.γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα
Ενα σου λέω .Πέρα απο το χρώμα ειναι τόσο απαλό, σαν βαμβάκι........Θέλεις πολύ τρέξιμο ακόμη για να σου πέσει ...................................... τέτοιο σπάνιας ομορφιάς μαλλί
Αλαξε διευθυνση στο ραβασακι να πηγαινει ατην αγριογατα στο ονομα της1) Στη Κισσάμου παραλίγο να γίνω χαλκομανία με ένα λαλακα....και ακόμα σκέφτομαι πώς τη γλίτωσα και δεν έγινε τίποτα.
2) Δουλειά λαλακίες στο τετράγωνο...ξέρετε τα γνωστά ρουφιανιλίκια...
3) Η πρώην αγριόγατα μου τηλ και μου τα κάνε μπαλόνια πιο μπαλόνια δεν γίνεται....
4) και το βασικότερο ραβασάκι από εφορία το οποίο με μαμησε..........(εκει πάει το brenneke)
καλησπέρα σας
από 5.00 στο πόδι μ ένα αγχωτικό 3ωρο στην ανθαγορά.....ευτυχώς είχε πολλές και ωραίες παρουσίες
ξαπλώνω για λίγο γιατί 20.00 έχει Στέλιο φίλο μου όπου ο Κώστας που έχει το κυνηγομάγαζο φέρνει το νέο σκύλο του επανιέλ να του μάθει 5-6 βασικά ο Στέλιος που έχει υπομονή και εμπειρία
μαζί ο Κώστας φέρνει και κάτι παλιομεζέδες και κάτι παλίοκρασα που πρέπει να τα καταναλώσουμε άδικη κοινωνία ha haaa
Ευριπίδη καλή δύναμη και υπομονή φίλε.γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα
Ευριπίδη, καλή υπομονή και καλή δύναμη! Θα περάσει ο καιρός γρήγορα. Για το κυνήγι θα είσαι τζετ!γεια σου κωνσταντινε.καλησπερα κυριοι.με το σχολασμα σημερα ξεκιναει η 4μηνη οδυσσεια των δοντιων.αντε γειαααααααα