Καλησπέρα σας κύριοι!Ευριπίδη υπομονή
Βρε τι καθεσαι και χολοσκας με τετοιες ιστοριεςΑπορία.. Οταν κάποιος πληρώνει την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή η δικαιοσύνη εξετάζει την προέλευση των χρημάτων; Πόθεν εσχες δηλαδή ή του ιδίου ή των άλλων που τα δίνουν;.xm.
Ωρες ωρες εχεις κ συ κατι αποριεςΑπορία.. Οταν κάποιος πληρώνει την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή η δικαιοσύνη εξετάζει την προέλευση των χρημάτων; Πόθεν εσχες δηλαδή ή του ιδίου ή των άλλων που τα δίνουν;.xm.
Είναι με τον ίδιο τρόπο που αγόρασε τη βίλα της Εκάλης ο Ανδρέας, συνήθης τακτική των σοσιαλιστών...Ωρες ωρες εχεις κ συ κατι αποριες
Λογικα φυσικα κ θα πρεπε να το κανει
Ρεαλιστικα φανταζομαι οτι αν το κανει θα το κανει μεροληπτικα
Στην αληθινη ζωη τωρα πιστευω οτι δεν το κανει πουθενα οταν εμλεκοντε συμφετοντα πολλων λεφτων η ασχημων καταστασεων
Αυτο πιστευω εγω
Δεν εχω ομως υποψην μου οτιδηποτε περαν της λογικης γ να το υποστηριξω
Aναλογα τον πιος ειναι για πληρωση εγγυηση ΤζιμακοΑπορία.. Οταν κάποιος πληρώνει την εγγύηση για να βγει από τη φυλακή η δικαιοσύνη εξετάζει την προέλευση των χρημάτων; Πόθεν εσχες δηλαδή ή του ιδίου ή των άλλων που τα δίνουν;.xm.
Βρε τι καθεσαι και χολοσκας με τετοιες ιστοριες
Εδω η κοινωνια εχει παθει κοκο μπλοκο λεμεεεεεε .buy buy..buy buy.
https://www.topnews.gr/survivor-eir...poulo-deite-ti-sholiase-se-fotografia-eikona/
Καλησπερα Αρχοντες
αντε παμε γερα.τα 3 πρωτα φυγανε
Τραβα για υπνο τωρα που ηρθεςΚαλησπερίζω την παρέα.
Τραβα για υπνο τωρα που ηρθες
Αλανι προσεξε μην σου ερθει καμια παντοφλα απο το διπλανο δωματιοΆσε ρε το αλάνι το ξενυχτιάρικο!