Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου ρε φιλαράκι .......

image.jpg
.crying smile.

Καλησπέρα σας

.

gSe8xqM.jpg
έχει μια κοσμοπολίτικη αύρα αυτό το κωλονησο που μου αρέσει πάρα πολυ
Να χαρω καμαρωσιες , γαμπρος !!!!
Πισω η βενετια της Μυκονου και μπροστα....με συνχωρεις ρε φιλε που βρηκες να καθησεις μπροστα στο φρεατιο ,ή τι διαολο ειναι αυτο, λες και εισαι ετοιμος να τραβηξεις την ταπα του νησιου.......sarcastic.

Να χαρω καμαρωσιες , γαμπρος !!!!
Πισω η βενετια της Μυκονου και μπροστα....με συνχωρεις ρε φιλε που βρηκες να καθησεις μπροστα στο φρεατιο ,ή τι διαολο ειναι αυτο, λες και εισαι ετοιμος να τραβηξεις την ταπα του νησιου.......sarcastic.
.very funny..very funny.

Σας καληνυχτω. Μολις μπηκα σπιτι. Ερχονενος πριν απο 15 λεπτα 300 μετρα εξω απο το χωριο μας εκοψε το δρομο μια αρκουδα νορμαλ μεγεθους.
Τι κανετε μαυτες;
Ο κοσμος που ειναι εξω ρτο βουνο ειναι προστατευμενος;
Δεν εννοω να τις σκοτωνετε φυσικα
Απλα αν σου νγει ρε παιδι μου μπροστα σου τι κανεις;
Ουτε σε μουσειο δεν εχω δει
πς. Το τραγουδακι το λατρευει η κορη μου.love.

καληνυχτω κι εγω γιατι αυριο εχω ραντεβου με κατι πορτοκαλι ιπταμενα πραγματακια και με παρεα για καφεδακι
Θελω κ γω ρεεεε
Θελω να ριξω ντπυφεκιες κ νομιζω θα παω αυριο με τον μικρο γ μια πουλα

καληνυχτω κι εγω γιατι αυριο εχω ραντεβου με κατι πορτοκαλι ιπταμενα πραγματακια και με παρεα για καφεδακι

Καληνυχτώ κι εγώ γιατί αύριο έχω ραντεβού με κάτι πράσινα χορταράκια στο σπίτι στη θάλασσα που πιθανολογώ ότι έφτασαν μέχρι το γόνατο και φτιάξιμο του μπαχτσέ με τα νέα φυτά για φέτος.... .pray to God.
.sarcastic.

Τι κανετε μαυτες;
Ο κοσμος που ειναι εξω ρτο βουνο ειναι προστατευμενος;
Δεν εννοω να τις σκοτωνετε φυσικα
Απλα αν σου νγει ρε παιδι μου μπροστα σου τι κανεις;
Ουτε σε μουσειο δεν εχω δει
πς. Το τραγουδακι το λατρευει η κορη μου.love.

Χρυσανθε αν θα μπορουσα να χαρακτηρισω την κατασταση χωρις υπερβολες, θα την ελεγα τραγικη.
Υπαρχουν χωρια που οι ηλικιομενοι κατοικοι φοβουνται μρτα το σουρουπο να περπατησουν. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Υπαρχουν παρα πολλες. Καθε καλοκαιρι που ποτιζα τα καλαμποκια χαραματα και σουρουπο, ακουγα θορυβο κ ετρεμε το φιλοκαρδι μου. Μια πριν απο 4 χρονια μας εφαγε τα ζωντανα κ δεν αποζημιωθηκαμε.
Πολλες καθε χρονο παθαινουν ατυχηματα, αλλα και παλι ειναι παρα πολλες πλεον. Και δεν το συνεχιζω...
Φυσικα οι μκο συνεχιζουν να επιδοτουνται ενω ο απλος κοσμακης στεναζει...

Status
Not open for further replies.
Back