κερνα οδοντοκρεμα και τη κυριακη που θα βαφεις θα σου στειλω φωτο απο κατι πιρτοκαλι πιατακια που θα θρυματιζωΕσένα θα σε κεράσω μια ..........οδοντόκρεμα......
κερνα οδοντοκρεμα και τη κυριακη που θα βαφεις θα σου στειλω φωτο απο κατι πιρτοκαλι πιατακια που θα θρυματιζωΕσένα θα σε κεράσω μια ..........οδοντόκρεμα......
Στην αρχή τρόμαξα! Όταν όμως είδα στο τέλος τη φιγούρα με τη σωστή κίνηση, ησύχασα!Καλημέρα σας εν πλω για Μύκονο.banana.
Τζίμη ατσάλωσε τον και σκόρπα τα συντρίμμια τους!.banana.Καλημέρα σας εν πλω για Μύκονο.banana.
Μάνο μη του κόβεις τη φόρα!!!Καλημέρα στην παρέα, καλό τριήμερο να έχετε.
Τζίμη μη ενδώσεις στις ακολασίες της Μυκόνου
Μάνο μη του κόβεις τη φόρα!!!
Αυτό με την ανάποδη δε μου άρεσε καθόλου....Είναι μπουνταλάς, θα πέσει πουθενά με την ανάποδη
Αυτό με την ανάποδη δε μου άρεσε καθόλου....
Σε όποιον σου την επιστρέψει; .buy.Κύριοι σήμερα ανεβαίνει η πεθερά μου Γιάννενα για το τριήμερο, δίνω αμοιβή το 725...
Ρεμαλια πάω για ένα γαμο..δεν ήρθε μαζί η γυναίκα μου κ η μικρή αλλά κουβαληθηκαν μαζί η μάνα μου κ η αδερφή μου οπότε είμαι υπό επιτήρησηΤζίμη ατσάλωσε τον και σκόρπα τα συντρίμμια τους!.banana.
Σε όποιον σου την επιστρέψει; .buy.
Είναι δελεαστική η αμοιβή.......Κύριοι σήμερα ανεβαίνει η πεθερά μου Γιάννενα για το τριήμερο, δίνω αμοιβή το 725...
Το μόνο που θα γ@μησω είναι τα φαγητά κ τα κρασιά το βράδυ.cool.Είναι μπουνταλάς, θα πέσει πουθενά με την ανάποδη
Να μην ξεχασεις το τανγκα να παρεις ......Καλημέρα σας εν πλω για Μύκονο.banana.