Ο καλυτερος ειναι αυτοςφευγω παω γυμναστηριο....
σιγα μην του πω σε σεναΟ καλυτερος ειναι αυτος
Γαμησε τα ολα που λενε
Παιδες εχω βαρεσει κοκκινο
Δεν παει αλλο
Πεστε ενας τους αριθμους του τζοκερ
Ε καλασιγα μην του πω σε σενα
Δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου.. Οταν το παρω θα το καταλαβεις απο την μειωση της μεταναστευτικης ροης στα μερη σου.. Ρωσομπλιετ.παιδια εχουμε βγει εκτος. ας μεταφερθουν τα μηνυματα στο αντιστοιχο θεμα για να μπορω ανετα να τσιρωνω τον καστορα για τη μεταλαγμενη μπενελομπερετα που πηρε
σιγα ρε καστοριανο παλτο μη σκισεις καμμια γουνα αχαχαχαχαΚαλησπέρα ομορφαντρες!
Οσο για σενα κοπρια..
Δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου.. Οταν το παρω θα το καταλαβεις απο την μειωση της μεταναστευτικης ροης στα μερη σου.. Ρωσομπλιετ.
Παλιο καταστημα Διονυση..Απλα μεταφέρθηκε σε μεγαλυτερο χωρο..
Το ξέρω το παλιό , έχω ψωνίσει από εκεί .Παλιο καταστημα Διονυση..Απλα μεταφέρθηκε σε μεγαλυτερο χωρο..
Και συ ρε φιλε Αργοστολι Αιγαλεω τι περιμενες;;; να ζησουν;;;; χαχαχα πλακα κανωΤο ξέρω το παλιό , έχω ψωνίσει από εκεί .
Θυμάμαι είχα πάρει δόλωμα καραβιδάκι το οποίο δεν ήταν και πολύ "ζωντανό¨και όταν του το είπα μου είπε να μην ανησυχώ είναι από την ζέστη .Μέχρι να φτάσω σπίτι τα μισά είχαν αποδημήσει εις Κυριον
Νικόλα τα πήρα για να ρίξω ένα παραγάδι στην Σάμη , αλλά η βρώμα από τα ψόφια καραβιδάκια , έδιωξε τα ψάρια .ha ha ha.Και συ ρε φιλε Αργοστολι Αιγαλεω τι περιμενες;;; να ζησουν;;;; χαχαχα πλακα κανω