Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η θρυλάρα έπαιξε μπασκετάρα και κέρδισε. Την Τρίτη στο Σεφ θα ανακοινώσουμε και άλλους διαχειριστές και σε κάθε αγώνα μέχρι τον τελικό αυτό θα κάνουμε. .sarcastic.
τι εγινε ρε φιλε 11αδα φτιαχνετε?? θα μπειτε και στο στοιχημα??
.yelling.

Καλησπέρα στη παρέα. Το βραδάκι πήγα στο κτήμα να ταισω τα σκυλάκια, εκεί ο γείτονας μου έχει ένα μποξερ αρσενικό 10 ετών, πολλή φιλικό σκυλί όποτε πηγαίνω έρχεται να τον χαϊδέψω και του δίνω καμιά κροκετα. Σήμερα λοιπόν μόλις πάω χεραιτηθηκαμε με τον γείτονα, τον χαϊδέψα και μπήκα μέσα. Δεν περνάνε 2 λεπτά και ακούω να με φωνάζει ο γείτονας και η γυναίκα του όλο αγωνία, τρέχω εκεί και βλέπω το μποξερ στη ροδα από το αμάξι μου και απο πανω τον γείτονα μου. Τελικά να μην τα πολυλογώ το σκυλάκι έφυγε από ανακοπή, μίλησα επιτόπου με τον κτηνίατρο μου και αφού από τηλεφώνου μου είπε να χτυπήσω ελαφρά το βλέφαρο, αν δεν το κουνήσει μου είπε έχει πεθάνει. Τελικά το σκυλάκι είχε φύγει. Έπαθε σοκ το ζευγάρι, τον είχαν από κουταβάκι δυο μηνών. Έμεινα κοντά τους μια ωρίτσα να συνέλθουν λίγο οι άνθρωπο και έφυγα στεναχωρημένος από εκεί.

Status
Not open for further replies.
Back