Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σας κύριοι και καλό μήνα.
Καλησπερα σας!
Ο freeman ακόμα να γράψει..Ελα ρε Γιωργη κ εχω αγωνια να δω τι εκανες χτες...fishing.

Τάσαρε τώρα μπήκα σπίτι.:D
Γενικά το διήμερο ψαρευτικά ήταν ήπιο.
Την Κυριακή το βράδυ σώθηκε λίγο η παρτίδα και πήραμε καμιά δεκαριά μουρμούρες και άλλες τόσες ελευθερώθηκαν για να έρθουν την άλλη φορά με τον κηδεμόνα τους.
Αλλά από παρέα και φαγοπότι ήταν όλα τα λεφτά.Αυτή είναι και η ουσία στο κυνήγι και το ψάρεμα στο φινάλε.;)
Η μάσα συνεχίστηκε και σήμερα φυσικά και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ...:confused:

Ωρε καλως τον Χρήστο!:)
Ασε τον καφε κ μετρα μου ποσα κουτουμανος εχεις να σου πω αν σε φτανουν για τον χειμωνα...my man.

Τάσο, ας έχει πουλιά τον χειμώνα, κι ας μη μου φτάσουν τα Κουτουμάνος. Όλο και θα βρω να πάρω. :) Μετά από την απογοήτευση του περασμένου χειμώνα, μακάρι να μας αποζημιώσει αυτός που μας έρχεται...

Μετά από την απογοήτευση του περασμένου χειμώνα, μακάρι να μας αποζημιώσει αυτός που μας έρχεται...
Ετσι πανε αυτα Χρηστο,Μια σου κ μια μου..Οποτε πιστευω ο φετινός χειμωνας να ειναι καλύτερος κ να έχει μπεκατσοπουλα..

καλησπέρα σας
πριν μια ώρα μπήκα σπίτι από δουλειά όπου τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και το πιο σημαντικό όσοι πελάτες μπήκαν ευδιάθετοι και με αστεία και πειράγματα σε όσους υπάρχει θάρρος με την γνωριμία :)
Μπραβο αδερφι .well done.

Status
Not open for further replies.
Back