Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας
πριν μια ώρα μπήκα σπίτι από δουλειά όπου τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και το πιο σημαντικό όσοι πελάτες μπήκαν ευδιάθετοι και με αστεία και πειράγματα σε όσους υπάρχει θάρρος με την γνωριμία :)
Αυτο καλο φιλε μπραβο .well done.

Ωρε καλως τον Χρήστο!:)
Ασε τον καφε κ μετρα μου ποσα κουτουμανος εχεις να σου πω αν σε φτανουν για τον χειμωνα...my man.
Τάσο, ας έχει πουλιά τον χειμώνα, κι ας μη μου φτάσουν τα Κουτουμάνος. Όλο και θα βρω να πάρω. :) Μετά από την απογοήτευση του περασμένου χειμώνα, μακάρι να μας αποζημιώσει αυτός που μας έρχεται...
Στείλτα κατά δω Χρήστο γιατί εδώ......ξεμειναμε.....sarcastic.

Την καλησπερα μου σε ολους, ομορφα να περασετε και αποψε και ολοκληρο τον μηνα!!!

Μακη σας εφυγε το αγχος της ημερας, καταλαβαινω, του χρονου παλι, μεχρι τοτε...καλα να ειμαστε.
Σταύρο έχουμε και 14/5 την γιορτή της μητέρας όπου πάλι έχει πολύ τρέξιμο :)

καλησπέρα σας
πριν μια ώρα μπήκα σπίτι από δουλειά όπου τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και το πιο σημαντικό όσοι πελάτες μπήκαν ευδιάθετοι και με αστεία και πειράγματα σε όσους υπάρχει θάρρος με την γνωριμία :)
Καλη ξεκουραση ......σημερα ειναι η μερα σας !!!

καλησπέρα σας
Και πάνω που έλεγα ότι μόνο εγώ δούλευα σήμερα .sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.
Καλή ξεκούραση Άρχοντα και Καλό Μήνα σε όλους ;)
Πάω να την πέσω και εγώ
γιατί είμαι από τις 04.30 στο πόδι και αύριο μία απο τα ίδια .what..what.
Δωσεεεε Φιλιώωωω .flamenco.

καλησπέρα σας

Μεγάλη υπόθεση να συναναστρέφεσαι με ευδιάθετους ανθρώπους!

Στείλτα κατά δω Χρήστο γιατί εδώ......ξεμειναμε.....sarcastic.
Βλέπω πως ακόμη παίζεις με τον πόνο μου ρε φίλε.... .smashfrak.
.sarcastic.

Καλό σας βράδυ.

Παιδί μου Ευριπίδη ,καληνύχτα και να προσέχεις τα δόντια σου.

janelle_pietrzak-4.jpg

Καλό σας βράδυ και από εμένα, κουραστική η σημερινή μέρα αλλά έκλεισε όμορφα με την οικογένεια σε μια χαλαρή βόλτα με κλείσιμο σε παραθαλάσσιο καφέ με την θάλασσα να με χαλαρώνει σε βαθμό να αποκοιμηθώ στη πολυθρόνα. Καλό ξημέρωμα σε όλους.
idzXLRC.jpg

Status
Not open for further replies.
Back