Έχω κλάψει στο γέλιο με την ανάρτηση ενός φίλου στο φβ διαβάστε.....
στη μια ο Άκης, με κατάχρηση δημοσίου χρήματος...φυλακή "ξέπλυμα" τύπου μεζονέτα με τι-βι και λοιπά αξεσουάρ... πρώτη θέση σε νοσοκομείο και 28 μπαι πας στη καβάντζα... με φίλους να του βρίσκουν σε μια νύχτα μισό εκατομμύριο για τα πρώτα του έξοδα... με γυναίκα προσφάτως αποτρελαμένη και χωρίς κίτρινο χαρτί να είναι έτοιμη να σε πλακώσει στα βυζοσκάμπιλα να δεις τον Χριστό φαντάρο... με τζιπάρα γκραν σουξε, οδηγό, μπραβίσιμους, μαλλιά μπριλ κρμ... με τον γιο εξασφαλισμένο για καμιά πεντακοσαριά χρόνια... και τη Βίκυ να αλλάζει γυαλιά καρδούλες σαν καπότες...
και στην άλλη εγώ, να μου τα παίρνει το κράτος όπως η τσατσά στη πουτάνα κι ας μην έχω φάει ποτέ φράγκο... να είμαι στην αναμονή για καρδιολογικές εξετάσεις με ραντεβού το 2018 αν ζω... με τους φίλους μου να μην απαντάνε στο τηλέφωνο μήπως και ζητήσω δανεικά κάνα 20€υρω... με γυναίκα να έχει σιχαθεί τη φτώχεια μου και να τα έχει φτιάξει με έναν μανάβη για να παίρνει free μπρόκολο... με το punto να έχει κάψει από φλάντζες μέχρι ηλεκτρονικό εγκέφαλο... με μπράβους να με κυνηγάνε... με τον γιο μου να θέλω να τον πάω στην Αυλίδα για θυσία στους θεούς μήπως τον γλιτώσω... και τη γυναίκα μου να φοράει για γυαλιά αυτά της οξυγονοκόλλησης... κάθομαι και αναρωτιέμαι πόσα κιλά μαλάκας είμαι που έχω αποκαλέσει κατά καιρούς τον Άκη μαλάκα...
Ave Άκη... οι μαλάκες σε χαιρετούν!
[Χάρης Καφετζόπουλος]