Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας γιορτή για την εκκλησία της περιοχής μου σήμερα...με πανηγυρική αρχιερατική Θεια λειτουργία χοροστατούντος του μητροπολίτη μεσογαίας κ λαυρεωτικής Νικολαου.πολύ αξιόλογος κ μορφωμένος αφού είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας όπου υπήρχε καφές κ κέρασμα...Βοήθεια μας κ του χρόνου

φιλε το πειρε ενας κυριος που εχρετε στο σκοπευτηριο μεταχηρισμενο ετσι οπως το επιασα μου αρεσε βεβεα το σηγκεκριμενο πρεπει να εχει ριξει πολυ πραμα γιατι ειχε καποιο τζογο οταν το ανοιξα δεν μου δοθηκε ευκερια να το δοκιμασω αλλα αν το ξαναπετυχο θα του το ζητησω για μια πουλια
αμα τον ξαπετυχεις παρτο να ριξεις και θα δεις τι ωραιο που ειναι και παροτι μπροστοβαρο ποσο ομορφα οδηγειται και το πιο σημαντικο χωρις αναπηδηση καννης

αμα τον ξαπετυχεις παρτο να ριξεις και θα δεις τι ωραιο που ειναι και παροτι μπροστοβαρο ποσο ομορφα οδηγειται και το πιο σημαντικο χωρις αναπηδηση καννης
δε το πολυ επεξεργαστικα αλλα θα το κανω αυτο που δε με βολευε ετσι για πρωτη φορα ηταν η λαβη στο κοντακι καπως δε τι χουφτονα καλα αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα εξικιοσεις

Ευριπο τον τσιου τσιου τον πηραμε ολοι μας σημερα με τα νεα μετρα....
Πισω στο 1960 ολοταχως και σε λιγο το κυνηγι θα ειναι πολυτελεια.......
Εδω στο καμινι εχει γινει ηδη πολυτελεια :(
και σε λιγο προβλεπω
να καβαλαμε τον προαστιακο σαν τους Ταλιμπαν
print screen windows 7certificity.com

με κατευθυνση τα τσιχλοκαρτερα τις Κινετας :p.buy buy..buy buy..sarcastic.
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Status
Not open for further replies.
Back