Να πω κι ένα κουτσομπολιό (θα τόλεγα από χθες αλλά δεν πρόλαβα) ;;;
Την Παρασκευή το βράδυ είχα πάει σε ένα γάμο (... στο ΕΥΤΥΧΙΑ PALACE, ξέρουν οι Χανιώτες) ... Στο διπλανό τραπέζι καθόταν μια παρέα και ανάμεσά τους ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Μ.Α. ... Μου φάνηκε περίεργο, από που κι ως που βρέθηκε στο συγκεκριμένο γάμο ... κι έτσι έμαθα ότι έχει σχέση με νεαρό Χανιώτη κομμωτή, ο οποίος μάλιστα είναι και κοντοχωριανός μου !!! ( ο πατέρας του δηλαδή, αλλά μένουνε στα Χανιά). Εκ των υστέρων από συζητήσεις ανακάλυψα ότι όλος σχεδόν ο υπόλοιπος κόσμος το ήξερε !!! .what.
Βρε τι χάνω με το να μην παρακολουθώ τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και περιοδικά ... .buy buy.
Και για του λόγου το αληθές (... αν και δεν ήθελα να με βλέπουν να φωτογραφίζω, και έτσι την τράβηξα από χαμηλά με το κινητό και σχεδόν στα κουτουρού, χωρίς να βλέπω την οθόνη, αλλά νομίζω διακρίνεται αριστερά ...)
Υ.Γ. και άλλη μια σύμπτωση: .asking. την Κυριακή ήταν το μνημόσυνο του θείου μου, μετά λοιπόν στο τραπέζι - δεν ξέρω πως - κάποιος κάτι ανέφερε για Μελίνα ... και έμαθα ότι πρόσφατα νοίκιασαν το σπίτι της ξαδέρφης μου στη Νέα Χώρα !!! Ήξερα ήδη ότι το είχε νοικιάσει σε κάποιον κομμωτή (το είχε πει η θειά μου στη μάνα μου), και μάλιστα με διόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο, αλλά που να φανταστώ ότι επρόκειτο για το συγκεκριμένο ζευγάρι ....xm.