Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πριν χρόνια πήγαινα το Νίβα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο πέριξ των Δ Προαστίων
Είχα ακούσει καλά λόγια από φόρουμ που συμμετειχα και του είχα δώσει εμπιστοσύνη αφού ήταν και αυτός ενεργό μέλος δίνοντας κιόλας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και αποριες
Κάποια στιγμή άρχισαν τα γλέντια
Κάποια μέλη άρχισαν τις αναφορές περί κακής ποιότητας σέρβις
Δεν το πίστευα υπερβολές σκέφτηκα
Ωσπου εφτασε η σειρά μου
Σε έλεγχο φρένων και βλέποντας ότι η πέδηση του πεντάλ έπιανε πάτο
του πρότεινα να αλλάξουμε την τρόμπα αφού είχα ακούσει για ελλατωματικες τρομπές στο συγκεκριμένο αμάξι
Απάντηση :
Μην αγχώνεσαι θα κάνουμε μια εξαέρωση και όλα θα ειναι οκ
Αυτό το οκ και η σιγουριά του κόντεψε να με στείλει στα θυμαράκια αγοραζοντας οικόπεδο προσήλιο στα γκρεμια της Χασιάς όταν σε απότομο φρενάρισμα το πεντάλ έπιασε πάτο χωρίς να κόψει ούτε στο ελάχιστο το αυτοκίνητο
Αυτό που με εξόργισε
ήταν η επιμονή του και η μη αναγνώριση του λάθους του
Καλησπέρα Άρχοντες ;);)

Καλησπέρα σε όλους ... και καλή εβδομάδα, που δεν πρόλαβα να πω το πρωί γιατί γινόταν χαμός στη δουλειά ...
Το απόγευμα πήγα σκοπευτήριο, επιτέλους έριξα κι εγώ στο καινούργιο σταντ. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο ... Ο καιρός πολύ καλός, με λίγα σύννεφα και μόνο ελαφρό αεράκι ... Μόνο που κάποιες μηχανές παρουσίαζαν προβλήματα, με αποτέλεσμα να μου χαλάσουν την ψυχολογία, και ενώ ξεκίνησα πολύ καλά στους 2-3 πρώτους βατήρες, στη συνέχεια τα σκάτωσα λιγάκι ... Το ίδιο και στη 2η πούλα ... :(

Καλησπερα αλανια μου!
καλησπερα κυριοι.παει και το 2ο.αλλα 2 μεινανε.αντε μαμω το κερατο να τελειωνουνε
Περαστικα Ευριππο!

Α! Και που σαι.. .my man.
Τα βγαζεις που τα βγαζεις, κανονισε η νεραιδα να σου φερει τιποτα καλο..
686γκουχου χου γκου..

Status
Not open for further replies.
Back