Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους.

Δυστυχως δεν μπορεσα να διαβασω τα μηνυματα ολα, ωστε να βγαλω μια ακρη για το θεμα. Θα πω ομως το εξης. Αλλο ειναι η προσωπικη μας αποψη/αισθηση για ενα προιον που μας αφορα (τα φυσιγγια αυτα ειναι χωμα. το ταδε τσοκ ειναι πανακριβο και δεν κανει οτι υποσχεται) και αλλο να λες την εμπειρια σου απο ενα προιον που αγορασες και ηταν ελλατωματικο εξ'αρχης. Σαφως και ο καθε επαγγελματιας μπορει να θεωρει πως θιγεται, αλλα σε ενα μικρο χωρο οπως ο δικος μας, με τους επαγγελματιες να ειναι συγκεκριμενοι, νομιζω οτι η καλοπιστη κριτικη θα επρεπε να ειναι κατι που να το ζητανε κιολας, οχι απλα να το δεχονται. Φυσικα ο καθενας απο τους επαγγελματιες δρα με το δικο του τροπο.

Καλημερα μαγκες! Ολοι δικιο εχετε. Και ολοι το ιδιο θελουμε. Επειδη αν γινει μηνυση θα την φαω εγω και οταν λεω εγω εννοω μονο εγω να ξερετε πως αν σας ικανοποιει να με θεωρειτε χεστη να το κανετε. Παμε παρακατω και συντομα θα αλλαξουν καποια πραγματα για να ειμαστε ολοι καλυμμενοι...καλη συνεχεια!

Γράφτηκαν πολλά τα οποία λόγω χρόνου διάβασα πολύ γρήγορα και αποσμασματικά.
Θα μείνω σε δυο παρατηρήσεις.
Πρώτον αν καταφερθώ με χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατα οποιουδήποτε επαγγελματία η όχι , οκ, μπορει να μου κάνει μήνυση.
Αν όμως μου πουλήσει κάποιος σαπίλα όπως ανέφερε ο Διονύσης και το γράψω σε μια εφημερίδα ,αυτό δεν αποτελει συκοφαντία απο τη στιγμή που μπορώ να το αποδείξω και αυτό είναι πολύ εύκολο. Και φυσικά αν εχει τα κότσια ας προβεί σε μήνυση.
Τώρα το να γράψω κάπου οτι έτυχα αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς η ασυνέπειας, αποτελεί ποινικό αδίκημα και να εκφοβίζομαι αυτό πάει πολύ
.

Last edited:
Αν όμως μου πουλήσει κάποιος σαπίλα όπως ανέφερε ο Διονύσης και το γράψω σε μια εφημερίδα ,αυτό δεν αποτελει συκοφαντία
Αυτό προσπαθώ να πω ρε Μήτσο.
Μπορείς να πας στην αγορανομία και να μου κάνεις μήνυση ΔΕΝ μπορείς να το δημοσιεύσεις σε δημόσιο μέσο .
Ο λόγος είναι απλούστατος και αφορά την βασική αρχή του νομικού συστήματος παγκοσμίως ..."τεκμήριο αθωότητας"
Ο "κατηγορούμενος" είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί από τα δικαστήρια ότι είναι ένοχος .
Δεν μπορεί κανένας πολίτης να διαπομπεύει δημόσια (όσο κι αν έχει δίκιο ) τον οποιονδήποτε χωρίς να έχει μεσολαβήσει απόφαση δικαστηρίου .
Αυτά που λέω ρε μάγκες δεν είναι προσωπικές απόψεις , έτσι λειτουργεί το σύστημα νομικά .
Μπορούμε να κατηγορούμε όποιον επαγγελματία γουστάρουμε ...και εγώ μαζί σας είμαι .Θα είμαστε νόμιμοι ;;;;;;Οχι δεν θα είμαστε .

απο τη στιγμή που μπορώ να το αποδείξω και αυτό είναι πολύ εύκολο
Μήτσο ήθελα να αποφύγω κουραστικές και μακρόσυρτες δικονομικές παραπομπές διότι εκτός του ότι είναι κουραστικές δεν σας αφορούν κιόλας .
Άσε να σπάμε εμείς το κεφάλι μας να προσπαθούμε να είμαστε πάντα ευέλικτοι να συζητάμε ελέυθερα , αλλά να είμαστε και μέσα σε νομικά πλαίσια .
Πάντως όποιος θέλει πραγματικά να ενημερωθεί , υπάρχει άφθονο υλικό στο νετ που εξηγεί τις διατάξεις του νόμου περί συκοφαντικής δυσφήμισης.

Κανενας δε σε θεωρει χεστη ρε συ Βασιλη. Φανταζομαι πως ο καθενας μας, εαν ακουγε ενα τηλεφωνο απο δικηγορο στα καλα του καθουμενου, αυτο θα εκανε. Ξερω οτι σιγουρα εγω θα το εκανα παντως, ειδικα αν δεν ειχα ορεξη για περιπετειες, ή διαθεση και χρημα να αποδειξω τη μη ελεφαντοσυνη μου.

Και μια ερώτηση δική μου. Αν ο Βασίλης είχε αναφέρει το όνομα του οπλουργού και ποστάριζε τις φωτό πριν και μετά από τις εργασίες λέγοντας τη γνώμη του για το αποτέλεσμα και αφήνοντας να εκφράσουν και οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά τους θα μπορούσε να υπάρξει η πρόβλημα; Αν όχι, προτείνω να το κάνει έτσι.
Και ξαναρωτάω. Αν ο Βασίλης ανέφερε το όνομα του επαγγελματία και ποια εργασία έκανε και ποστάριζε τις εικόνες πριν και μετά γράφοντας μόνο την φράση "τα συμπεράσματα δικά σας" θα ήταν συκοφαντική δυσφήμιση;

Καλήμερα σας κύριοι κ καλή εβδομάδα να έχουμε.Δεν έχω διαβάσει πλήρως το τι έχει γίνει άλλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το εν λόγο ζήτημα κ υπομονή στους διαχηρηστες μας,κρίμα που δεν υπήρχε διάθεση διάλογου από την μια από τις 2 πλευρές εδώ στο forum,κ ότι τα λάθη είναι ανθρωπινά κ γίνονται το θέμα είναι να διορθώνονται κ μην μένουν ότι εγώ δε φταίω

Και μια ερώτηση δική μου. Αν ο Βασίλης είχε αναφέρει το όνομα του οπλουργού και ποστάριζε τις φωτό πριν και μετά από τις εργασίες λέγοντας τη γνώμη του για το αποτέλεσμα και αφήνοντας να εκφράσουν και οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά τους θα μπορούσε να υπάρξει η πρόβλημα; Αν όχι, προτείνω να το κάνει έτσι.

Και ξαναρωτάω. Αν ο Βασίλης ανέφερε το όνομα του επαγγελματία και ποια εργασία έκανε και ποστάριζε τις εικόνες πριν και μετά γράφοντας μόνο την φράση "τα συμπεράσματα δικά σας" θα ήταν συκοφαντική δυσφήμιση;
Γίνεται να έχουμε μια απάντηση από τη διαχείριση; Μήπως βρούμε κάποιον μπούσουλα βρε παιδιά...

Δημόσια εμφανίζονται λίγες μόνο από τις περιπτώσεις που εμπλέκουν τη Διαχ Ομάδα με συμπεριφορές αμφότερων, επαγγελματιών και ιδιωτών.... Δεχόμαστε συχνά, τηλεφωνήματα/μηνύματα από δικηγόρους, από ιδιώτες έξαλλους και από παραπονούμενους επαγγελματίες.... η σελίδα γνωρίζετε, αφορά στο χόμπυ μας και όχι τον βιοπορισμό μας και διαθέτουμε αρκετό χρόνο γι' αυτό το χόμπι μας να είναι όλα σωστά και ήρεμα. Εκ του αποτελέσματος, μέχρι τώρα διευθετούμε επιτυχώς τις διαφωνίες χωρίς να γίνεται ανούσιος ντόρος, δημόσια...τα παραδείγματα πολλά !
Οταν όμως κάποιος δεν έχει όλη τη πληροφορία (εκ των έσω), κάνει τις δικές του θεωρήσεις, τις μοιράζεται ανέξοδα δημόσια και δημιουργείται "θέμα" χωρίς πραγματικά να υπάρχει ή όταν έχει ήδη διευθετηθεί επιτυχώς.....Τα λόγια του εμπλεκόμενου συναδέλφου, αποδεικνύουν τα γραφόμενά μου...
Δώστε παρακαλώ λίγο παραπάνω εμπιστοσύνη στην ομάδα που διατηρεί αυτό το μοναδικό επίπεδο επικοινωνίας.
Η παρούσα ομάδα με τη επιτυχή προσθήκη των νέων mods και τη ενεργή βοήθεια από τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών της, έχει δώσει τη "γραμμή" για μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα της κυνηγετικής οικογένειας χωρίς "κορώνες" και παραπλανητικές μεγαλοστομίες.....Φυσικά και είμαστε εδώ για να καλύψουμε με την εργασιακή και όχι μόνον εμπειρία μας, όλους μας, μηδενός εξαιρουμένου. Είμαστε εδώ να αποκαλύψουμε κακόβουλες συμπεριφορές, και φυσικά να κοινοποιήσουμε ασφαλώς τις πληροφορίες που θα μας κάνουν πιό προσεκτικούς στις επιλογές μας... Νομικά όπλα δεν έχει μόνο ο επαγγελματίας, έχει και ο ιδιώτης καταναλωτής και εμείς θα βρούμε εντέχνως τον τρόπο και να ενημερωνόμαστε και αυτό να γίνεται σε συνθήκες ασφάλειας....Η βοήθειά σας είναι επίσης απαραίτητη για όλα τα παραπάνω αφού ως μέλη, είστε ακρογωνιαίος λίθος αυτού του φόρουμ ως βασική πηγή των πληροφοριών που αφορούν όλους μας. Η συνεργασία αυτή φέρνει νομοτελειακά ωφέλη και μόνον ωφέλη !

Χρήστο νομικά δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά δεν αλλάζει πολλά πράγματα εφόσον ο Βασίλης που ανέφερε την εμπειρία του ήταν τυπικός και καθόλου προσβλητικός. Νομικά δεν γνωρίζω τόσα πολλά αλλά ξαναλέω ο συγκεκριμένος επαγγελματίας χάνει οπότε πάμε παρακάτω.

Όπως προσπαθούμε στην καθημερινότητά μας να μην εμπλακούμε σε καταστάσεις που θα μας εκθέσουν, έτσι και εδώ, ας προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο να μην προκαλούμε απρόβλεπτες καταστάσεις.......δεν είναι μόνο η πιθανή δικαστική εμπλοκή (ίσως και άνευ ουσίας εμπλοκή) αλλά και η ερμηνεία του νόμου που θα εξαρτάται από τον κάθε δικαστή....
Προσέχουμε ...για να έχουμε, δεν νομίζω να υπάρχει "μπούσουλας"

Χρήστο νομικά δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά δεν αλλάζει πολλά πράγματα εφόσον ο Βασίλης που ανέφερε την εμπειρία του ήταν τυπικός και καθόλου προσβλητικός. Νομικά δεν γνωρίζω τόσα πολλά αλλά ξαναλέω ο συγκεκριμένος επαγγελματίας χάνει οπότε πάμε παρακάτω.
Μάνο ρωτάω και ξαναρωτάω γιατί πιστεύω πως δεν είναι το θέμα άσπρο-μαύρο (μήνυση-διαγραφή ποστ) αλλά υπάρχει μια μέση κατάσταση που να εξασφαλίζει τη διαχείριση και τα μέλη του φόρουμ αλλά παράλληλα να υπάρχει πληροφόρηση για κάποιες κακοτοπιές...
Για παράδειγμα, ίσως με μια-δυο αλλαγές στο ποστ του ο Βασίλης να μπορούσε να μας πληροφορήσει χωρίς παρατράγουδα.
Τέλος πάντων... εσείς είστε η διαχείριση και εσείς αποφασίζετε.

Καλησπέρα από τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης.

Σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει πιστεύω, όπως έχουν καταθέσει πολλά παιδιά απο εδω μέσα, ότι δεν υπήρξε συκοφαντική δυσμήμιση παρά κατάθεση των γεγονότων με φωτο κλπ. Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε τη διάθεση ούτε να ανοίξουμε λαϊκό δικαστήριο ούτε να αρχίσουμε τα Γαλλικά......
Πιθανή λύση θα ήταν ο έμπορος να κατέθετε την εμπειρία του και να έλεγε πολύ απλά θα μιλήσω με τον πελάτη μου και θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Επιπρόσθετα με αυτή τη λογική που φέτος τα περισσότερα φυσίγγια δεν πήγαιναν καλά και με τις κριτικές που κάναμε στο forum έπρεπε η μεγαλύτερη πλειοψηφία των μελών να είχε φάει και απο μία μήνυση......

Σε συνέχεια των παραπάνω ας εξετάσουμε το θέμα διαφορετικά. Στα forum των αυτοκινήτων γίνεται χαμός απο κριτικές για κακοτεχνίες προβλήματα κλπ...Τί έπρεπε να γίνει να φάνε μήνυση οι mods? και να κλείσουν?

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία από όλες τις πλευρές και να βρεθέι η χρυσή τομή ή κάποια συμβιβαστική λύση. Η επιλογή δικηγόροι νομίζω ότι μόνο περιπλέκει τα πράγματα.....

Επειδή αρκετά στεναχωρεθήκαμε και να ελαφρύνω το κλίμα οι κρητικές αγριόγατες από χθες κάνουν διαγωνισμό γδυσίματοςha haaa.congrats.. Έτσι κοριτσάρες μου .love..well done..sex hard.

Χρήστο, είμαστε "ειδικοί" μόνον στην εργασία μας,
στα υπόλοιπα ακόμα μαθαίνουμε όπως όλοι, και σαφώς είναι ανεύθυνο να κατευθύνουμε κεντρικά κάποιον !
Σε γενικές γραμμές στο ξαναγράφω, ότι όπως προσέχουμε καθημερινά τον πωπό μας από διάφορες κακοτοπιές, ας τον προσέχουμε και εδώ μέσα που ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε....

και για να αλαφρύνουμε λίγο και όσον αφορά στον διαγωνισμό γδυσίματος, από εχτές άνοιξε η σεζόν και πέριξ της Αθήνας......ανά 10 συμμετοχές και 30 πόντοι ύφασμα.....Καλό καλοκαίρι συνάδελφοι !

Status
Not open for further replies.
Back