Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, πάει κι αυτή η εβδομάδα, καλό ΠΣΚ σε όλους ...
Άλλη γκαντεμιά πάλι με βρήκε ... Είπα πως ευχαριστήθηκα σκοπευτήριο προχθές, κι έπρεπε να μου το βγάλει ξυνό η π...τ@να η τύχη μου... :( Με πήρε χθες τηλ. η μάνα μου και μου είπε πως χάλασε πάλι ο καταψύκτης .what. Πήρα τηλ. τον ψυκτικό για να πεταχτεί να του ρίξει μια ματιά, αλλά μου το απέκλεισε κατηγορηματικά, μόνο αν θέλω να του τον πάω εγώ στο μαγαζί του στο Καστέλλι... Σιγά μην έμπαινα πάλι σε αυτή τη διαδικασία και με αμφίβολο αποτέλεσμα !!! .hair.
Πήγα λοιπόν χθες το απόγευμα εδώ στου Σκορδυλάκη και πήρα έναν καινούργιο !!! Whirlpool 300+κάτι λίτρων (τέτοιος ήταν κι ο παλιός) ... 350 € και τέλειωσε το θέμα !!!:) .cool.

Καλημέρα! Περιμένοντας το πρωινό! Παλλας ,παλιό λιμάνι Χανιά!

uzyGXBq.jpg

Καλημέρα, πάει κι αυτή η εβδομάδα, καλό ΠΣΚ σε όλους ...
Άλλη γκαντεμιά πάλι με βρήκε ... Είπα πως ευχαριστήθηκα σκοπευτήριο προχθές, κι έπρεπε να μου το βγάλει ξυνό η π...τ@να η τύχη μου... :( Με πήρε χθες τηλ. η μάνα μου και μου είπε πως χάλασε πάλι ο καταψύκτης .what. Πήρα τηλ. τον ψυκτικό για να πεταχτεί να του ρίξει μια ματιά, αλλά μου το απέκλεισε κατηγορηματικά, μόνο αν θέλω να του τον πάω εγώ στο μαγαζί του στο Καστέλλι... Σιγά μην έμπαινα πάλι σε αυτή τη διαδικασία και με αμφίβολο αποτέλεσμα !!! .hair.
Πήγα λοιπόν χθες το απόγευμα εδώ στου Σκορδυλάκη και πήρα έναν καινούργιο !!! Whirlpool 300+κάτι λίτρων (τέτοιος ήταν κι ο παλιός) ... 350 € και τέλειωσε το θέμα !!!:) .cool.[/QUOTE
Μην πεταξεις τον παλιο
Εαν το μιχανημα δουκευει αλλα δεν παγωνει τρια εξαρτηματα ειναι που χαλανε και ολα μαζι δεν ξεπερνουν τα 50 ευρω
Ο χρονομετρης ψυξης η κοντεσσα του θερμοαστατη και ο θερμοστατης
Συνηθως ειναι η κοντεσα που στοιχηζει κανα 5ευρω
Αλλαξε την και μετα εαν
Εχεις θεμα αλλαξε τον θερμοστατη
Θα δωσεις και για τα δυο γυρω στα 30 ευρω. Και τελειωσες
Μην παει στραφι ολοτο μηχανημα ειναι κρημα

Φίλε η ζωή είναι μικρή.δεν πήγαμε και σκοπευτήριο καθόλου αυτή τη βδομάδα να ξεδωσουμε άλλου..Μόλις ήρθε..

iKMHneB.jpg
Στο βαθος της φωτο (εκ αριστερων με το κοκκινο πολυ καλη..)Γιαννιο ειχες 2 αγριογατες αλλα απο οτι βλεπω συνοδευοντανha haaa.yelling.

Last edited:
Στο βαθος της φωτο (εκ αριστερων με το κοκκινο πολυ καλη..)Γιαννιο ειχες 2 αγριογατες αλλα απο οτι βλεπω συνοδευοντανha haaa.yelling.
Καλο μεσημερι! Χαχα Οπως τα λες! Αγριογατες με τα ολα τους! Αλλα συνοδευομουν οπως πολυ σωστα ειδες ,απο τη γυναικα μου,που την θεωρω την καλυτερη στα ματια τα δικα μου και γενικα δεν εχω ματια για αλλες γυναικες ..για μενα ειναι ιερη υποχρεωση στην γυναικα μου και στο παιδι μου!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back