skyfall
Banned
.asking.Γιάννη σήμερα ήρθε η γυναίκα Χανιά και θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Για πες μου που να τη στείλω να περάσει καλά; Διακοπές έχει έρθει να κάνει...
.asking.Γιάννη σήμερα ήρθε η γυναίκα Χανιά και θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Για πες μου που να τη στείλω να περάσει καλά; Διακοπές έχει έρθει να κάνει...
Οι σκάροι τρώγονται με τα έντερα. Ελπίζω να το ξέρεις Κώστα!Μακαρε κοίτα μόλις βγήκαν από την θάλασσα, τηγανητοι, πλακι, στα κάρβουνα τύφλα να έχει η καραβιδα .
photo hosting sitescertificity.com
Ελα μωρή εμπειρία.cool.Οι σκάροι τρώγονται με τα έντερα. Ελπίζω να το ξέρεις Κώστα!
Καλησπέρα! Που θα μέινει μέσα στην πόλη? Αν θες να σου δώσω κανένα κινητό να μιλήσουν με την γυναίκα μου να της πει ότι θέλει και να βρεθούμε να κεράσουμε κανένα κρασί η ποτό..Γιάννη σήμερα ήρθε η γυναίκα Χανιά και θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Για πες μου που να τη στείλω να περάσει καλά; Διακοπές έχει έρθει να κάνει...
Το μασιφ καγκελακι δηλαδή δεν;;;Ωραιος κωλος.
Το μασιφ καγκελακι δηλαδή δεν;;;
Καλησπέρα! Που θα μέινει μέσα στην πόλη? Αν θες να σου δώσω κανένα κινητό να μιλήσουν με την γυναίκα μου να της πει ότι θέλει και να βρεθούμε να κεράσουμε κανένα κρασί η ποτό..
Οκ καταλαβαινω! Εννοείται όταν ερθεις μιλάμε! Από μέρη τώρα η Ψαροταβέρνα Αχιλλέας στη Νέα χώρα (περιοχη της πόλης) εχει ωραία και φρέσκα ντόπια ψαρικά.στο Παλλάς στο παλιό λιμάνι να πάνε για καφέ-ποτό και όχι μόνο είναι παρά πολύ καλό..για κρεατικά ο Αποκόρωνας στο κέντρο είναι καλό μαγαζί.για μπάνιο αν κάνουν τέτοια εποχή τα Φαλάσαρνα είναι πανέμορφη παραλία.οτι άλλο θες μου λες εννοείται.Να σαι καλα Γιάννη για το κρασακι αλλα μα σου πω την αλήθεια ειναι παρεα και δεν θα ψαχτούν! Αμα εγω εγω θα τα κανουμε αυτα και θα περάσουμε τελεια!!
Ο θειος του ηταν ο μεγαλυτερος σκαροφονιας της Κασου!Οι σκάροι τρώγονται με τα έντερα. Ελπίζω να το ξέρεις Κώστα!
Nα προσθεσω οτι για ποτο μπορουν να πανε μοναστηρι καρολου που ειναι στην νταλιανη-παλια πολη.Οκ καταλαβαινω! Εννοείται όταν ερθεις μιλάμε! Από μέρη τώρα η Ψαροταβέρνα Αχιλλέας στη Νέα χώρα (περιοχη της πόλης) εχει ωραία και φρέσκα ντόπια ψαρικά.στο Παλλάς στο παλιό λιμάνι να πάνε για καφέ-ποτό και όχι μόνο είναι παρά πολύ καλό..για κρεατικά ο Αποκόρωνας στο κέντρο είναι καλό μαγαζί.για μπάνιο αν κάνουν τέτοια εποχή τα Φαλάσαρνα είναι πανέμορφη παραλία.οτι άλλο θες μου λες εννοείται.
Συναγωγή;;;; υπάρχει ακόμα ρε φιλε;;πήγαινα για καφέ το 1997 που ήμουν φαντάρος στο πεδίο βολής στα ΧανιάNα προσθεσω οτι για ποτο μπορουν να πανε μοναστηρι καρολου που ειναι στην νταλιανη-παλια πολη.
Για cocteils πρεπει να πανε boheme παλιο λιμανι ωραιος κηπος, ατμοσφαιρα κλπ.
Αν γουσταρουν φαγητο γκουρμε παλλας με φοβερη θεα το φαρο..
Αλλο ωραιο μαγαζι που γουσταρουν οι επισκεπτες ειναι η συναγωγη για ποτο αλλα δεν ξερω αν εχει ανοιξει ακομα...ειναι στο παλιο λιμανι και η οροφη ειναι καμπριο..
Υπαρχουν και καλυτερα πλεον για κυνηγι πχ boheme (συλλεκτης κουλτουριαρικων αγριογατων).Συναγωγή;;;; υπάρχει ακόμα ρε φιλε;;πήγαινα για καφέ το 1997 που ήμουν φαντάρος στο πεδίο βολής στα Χανιά
Έλα ρε φίλε τώρα το πήρα χαμπάρι!!Ο θειος του ηταν ο μεγαλυτερος σκαροφονιας της Κασου!
Ισως απο τα λιγα νησια που ειναι παραδοση το ψαρεμα του σκαρου..