Ωραίο το λιαστο Χρησταρα αλλά η αδυναμία μου είναι στιφαδο με κοφτο μακαρονακι.
Ωραίο το λιαστο Χρησταρα αλλά η αδυναμία μου είναι στιφαδο με κοφτο μακαρονακι.
Γιάννη, η μεγαλοβδομαδα πέρασε.....Παιδιά όλοι καλοδεχούμενοι είστε κοντά-μακριά,μακάρι να ανταμώναμε! Του κάρβουνο είμαι και εγώ στο χταποδι,αλλά και στιφάδο με κοφτό μακαρονάκι,όπως λέει ο Κωνσταντίνος είναι πρώτος κρασομεζες! Τελικά φάγαμε σουπιά-χταπόδι φρέσκα στο κάρβουνο και σφυρίδα ολόφρεσκια κάρβουνο και αυτή..
Θα με κάνετε με ψυχολογικά δεν φτάνουν αυτά που χω. Αυτός ο Μανουσος τον βλέπω κάπου εδώ τριγυριζει, έχει ανοίξει εδώ και δύο χρόνια ψαροταβερνα στο νησί (και ψαράκι φρέσκο φρέσκο αφού τα πιάνει ο ίδιος ) και μεζέδες καργα, κρασο. Μικρε ετοιμάσου έρχομαι με άγριες διαθέσειςΠαιδιά όλοι καλοδεχούμενοι είστε κοντά-μακριά,μακάρι να ανταμώναμε! Του κάρβουνο είμαι και εγώ στο χταποδι,αλλά και στιφάδο με κοφτό μακαρονάκι,όπως λέει ο Κωνσταντίνος είναι πρώτος κρασομεζες! Τελικά φάγαμε σουπιά-χταπόδι φρέσκα στο κάρβουνο και σφυρίδα ολόφρεσκια κάρβουνο και αυτή..
Είναι να μην το λιμπιθεις! Ψάρι όχι αστεία η σφυρίδα ,για μένα το Ν 1 ψάρι! Ίσα ίσα προλάβαμε και πήραμε 2 φέτες καθώς τελείωνε..Το δευτερο το λιμπιστικα περισσοτερο.
Χαχα αντικρυστο όχι δεν είχε.αλλου έχει αντικρυστο.φαι και αυτό παντως κορυφή..Γιάννη, η μεγαλοβδομαδα πέρασε.....
Τι πράγματα είναι αυτα;;;
Αντικριστο;δεν είχε ο Αχιλλέας;
Σε καταλαβαίνω! Ποτέ θα έρθεις Ελλάδα;Θα με κάνετε με ψυχολογικά δεν φτάνουν αυτά που χω. Αυτός ο Μανουσος τον βλέπω κάπου εδώ τριγυριζει, έχει ανοίξει εδώ και δύο χρόνια ψαροταβερνα στο νησί (και ψαράκι φρέσκο φρέσκο αφού τα πιάνει ο ίδιος ) και μεζέδες καργα, κρασο. Μικρε ετοιμάσου έρχομαι με άγριες διαθέσεις
Του χρόνου πρώτα ο Θεός φίλε αρχές Σεπτεμβρίου να προλάβω κάνα ορτυκι και τρυγόνι.Σε καταλαβαίνω! Ποτέ θα έρθεις Ελλάδα;
με το καλό να έρθεις ευχομαι!Του χρόνου πρώτα ο Θεός φίλε αρχές Σεπτεμβρίου να προλάβω κάνα ορτυκι και τρυγόνι.
Να σε καλα Γιάννη μου ευχαριστώ.με το καλό να έρθεις ευχομαι!
αφού τελειώσετε με της κοπελιάς το κάγκελο θα σας πώ εγώ για τα πολύχρωμα λουλουδάκιαΚαλησπεραααα
ποιά εγγόνια βρε;;;; με τσ αγριόγατες σ όλο τον κόσμο θα ναι ha haaaΚαλησπερα στην παρεα. Ειμαι κομματια απο τη κουραση.badboys.
Ειδα και τη δικανναρα του Μυρου και μου μπηκαν σκεψεις να χρεωσω την πιστωτικη...
Μεταξυ νεου κινητου και πλαγιοκαννου ψηφιζω baikala...σκας τα ιδια φραγκα και το χουν και τα εγγονια σου.asking..ha ha ha..banana.