Mafia Calabria
Moderator
Μακαρε κοίτα μόλις βγήκαν από την θάλασσα, τηγανητοι, πλακι, στα κάρβουνα τύφλα να έχει η καραβιδα .καλησπέρα σας
αααααχ αυτά τα χταπόδια κάρβουνο η κατσαρόλα μέσα είμαι σ όλα
photo hosting sitescertificity.com
Μακαρε κοίτα μόλις βγήκαν από την θάλασσα, τηγανητοι, πλακι, στα κάρβουνα τύφλα να έχει η καραβιδα .καλησπέρα σας
αααααχ αυτά τα χταπόδια κάρβουνο η κατσαρόλα μέσα είμαι σ όλα
Oρεεεεεεεεεεεεεεεε κατι μεζεδες .buy..buy..what..what.Καλο Μεσημερι! Το αθανατο Ελληνικο Καλοκαιρι εχει μπει δυναμικα στα Χανια! Οποιο απο τα μελη ειναι κοντα κερναω ενα κρασι στην Ψαροταβερνα Αχιλλεας !
Τωρα θα σου κανα μια αναλυση αυτου του καγγελου σε μεγεθη προδιαγραφες ανοιγματα και συγκλισεις αλλα φοβαμαι μην νιωσεις αβολα με τις γνωσεις και την εμπειρια μου ha haaaΚαλησπεραααα
Αρε Τζιμη με τουσ γρυφους σου .xm..xm.μαλλον πρεπει να 4χ4 κολημενα μεταξυ τους αν δεν κανω λαθος ha haaaΚαλησπεραααα
Εισαι δικος μου...Μακαρε κοίτα μόλις βγήκαν από την θάλασσα, τηγανητοι, πλακι, στα κάρβουνα τύφλα να έχει η καραβιδα .
photo hosting sitescertificity.com
Αργύρη περαστικά σουΚαλισπεριζω την παρεα...!!
Ευρι....μολις γυρισα απο οδοντιατρο για μια απονευρωση....αν σε παρηγορει αυτο..
Γιατι ρε φιλε ειχε πολλα νευρα τελευτεα και πηγες για απονευρωση ha haaaΚαλισπεριζω την παρεα...!!
Ευρι....μολις γυρισα απο οδοντιατρο για μια απονευρωση....αν σε παρηγορει αυτο..
Να ρε τι λαθος εκανα .....σε νευρολογο επρεπε να παω....Γιατι ρε φιλε ειχε πολλα νευρα τελευτεα και πηγες για απονευρωση ha haaa
Μαλλον εγω φταιω με το τηλ που σε πηρα το πρωιΝα ρε τι λαθος εκανα .....σε νευρολογο επρεπε να παω....
Αμαν ρε με την γκρινια σου λογο εξετασεων πονοκεφαλιασε η γυναικα και πηγε να υσηχασει το κεφαλι τηςΓιάννη σήμερα ήρθε η γυναίκα Χανιά και θα μείνει μέχρι την Κυριακή. Για πες μου που να τη στείλω να περάσει καλά; Διακοπές έχει έρθει να κάνει...
περαστικα μας συμπασχοντα μαμω τους σφαχτεςΚαλισπεριζω την παρεα...!!
Μπορεις ομως να της το θυμησεις τον χειμωνα και να πας διακοπες μοα βδομαδα στον ΕβροΑμαν ρε με την γκρινια σου λογο εξετασεων πονοκεφαλιασε η γυναικα και πηγε να υσηχασει το κεφαλι της
Περαστικα Αργύρη.Καλισπεριζω την παρεα...!!