Καλησπέρα στην παρέα από τα καλοκαιρινά Χανιά τσι Κρήτης. Θερμοκρασία 28c σε σχέση με ΣΚ είμαστε πολύ χαλαρά...
DIMARRRRRRRRR!!!!!! ακουυυυυυυυς.Περσι στον Εβρο ειχε ανομβρια???? φετος θα γηνη εριμος, του χρονου???στεπα με αμολοφους.Περιξ των Ιωαννινων δε καποιες σηγκ. περιοδους οι φασσες εξ. απο την μια μερα στην αλλη..asking.
Φίλε εδώ με αδικείς. Την βροχή την κουβαλάω μαζί μου..buy.
Ευτυχώς που πήγα εγω πάνω και δεν έγινε Σαχάρα.
Οταν πάτησε το πόδι μου στον Εβρό ,άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς μετά απο 6 μήνες.Έριξε χιόνια κλπ κλπ ...Ακόμη και το Πάσχα που ανέβηκα ,πάλι έπιασαν βροχές.Τώρα απο την άλλη .......εντάξει δε λέω ,σακούλα στην προπέλα της βάρκας στο Δ με 7 -8 μποφόρ και παραλίγο να δούμε τον βυθό πριν ξημερώσει ,είναι ενα" θεματάκι "..buy buy.
Περαστικά και γρήγορα!Δυστηχως Ευριπιδη ναι...
Μόνο που κράτησε κάνα 10ήμερο.Οσο δηλαδή ήμουνα πάνωΝομίζω ότι και ο Αρναούτογλου εκείνο το ΣΚ είχε αναφέρει "Αναμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες λόγω της έλευσης του φαινομένου Δημήτρης"
Μόλις τελειώσεις με το βάψιμο άρχισε να τρίβεις χαλιά για να μη χάσεις την φόρμα σου..buy.Καλησπερα σε ολους. Σεμιναριο ολη μερα σμρ και ειμαι ολοπιαστος απο το βαψιμο του ΣΚ. Ελπιζω να μην με παρει ο υπνος μονο...
Μπιλακο συνήθως σε κάτι τετοια σεμινάρια έρχονται κάτι ψωνισμένες αγριόγατες για να τις πάρεις στο ψιλό. Ντυμένες λες και παίζουν στη δυναστεία και απο γνώσεις και μεταδοτικότητα για κλάματα.......Καλησπερα σε ολους. Σεμιναριο ολη μερα σμρ και ειμαι ολοπιαστος απο το βαψιμο του ΣΚ. Ελπιζω να μην με παρει ο υπνος μονο...
Στο τελευταίο που πήγα εγω ,ήταν κάτι σαπίλες μουχλιασμένες που όλο κρυώνανε οι κρυόκωλες .Μπιλακο συνήθως σε κάτι τετοια σεμινάρια έρχονται κάτι ψωνισμένες αγριόγατες για να τις πάρεις στο ψιλό. Ντυμένες λες και παίζουν στη δυναστεία και απο γνώσεις και μεταδοτικότητα για κλάματα.......
Εγώ πάντως σπάω πλάκα γιατί το παίζουν πολύ ντίβες.....ha haaa
Αφου ρε συ dimara οπου πας πουτανα γινονται όλα βροχές, χιόνια, λες το σεμινάριο να πήγαινε καλύτερα.asking.??? (σε πειράζω)Στο τελευταίο που πήγα εγω ,ήταν κάτι σαπίλες μουχλιασμένες που όλο κρυώνανε οι κρυόκωλες .
με προλαβες φιυρογατε. καληασπερα κυριοιΑφου ρε συ dimara οπου πας πουτανα γινονται όλα βροχές, χιόνια, λες το σεμινάριο να πήγαινε καλύτερα.asking.??? (σε πειράζω)
Μόλις τελειώσεις με το βάψιμο άρχισε να τρίβεις χαλιά για να μη χάσεις την φόρμα σου..buy.
Μπιλακο συνήθως σε κάτι τετοια σεμινάρια έρχονται κάτι ψωνισμένες αγριόγατες για να τις πάρεις στο ψιλό. Ντυμένες λες και παίζουν στη δυναστεία και απο γνώσεις και μεταδοτικότητα για κλάματα.......
Εγώ πάντως σπάω πλάκα γιατί το παίζουν πολύ ντίβες.....ha haaa
Μπιλακο οσοι περασαμε απο σχολες θετικων επιστημων μονο μπαζαρια ειχε, γι αυτο καταδρομικες ΡεθυμνοΜην ανησυχείς φίλε και μου βγήκε χειρότερη δουλειά! Θέλουν τρίψιμο τα κάγκελα και βάψιμο. Καταλαβαίνεις αυτό τι γ@μήσι είναι!!
Φίλε ακριβώς όπως τα λες είναι. Επειδή όμως στο σεμινάριο που είμαι είναι όλες καλές στα μαθηματικά μπορείς να φανταστείς την ποιότητα! Οι μισές έχουν μουστάκι και οι άλλες μισές έχουν βάψει μέχρι και τα μαλλιά τους με μεικ απ