Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα
Χρήστο τα ταίζεις τα τρυγόνια;;;; να είναι παχιά τον Σεπτέμβρη;;;;; :)
Όχι τώρα Μάκη τον Ιουλίο τα ταΐζω για να τα έχω έτοιμα τον Σεπτεμβρη. Κάθε πρωί τώρα δίνω μάχη μετά μαγιατικα από τις 5:30 τα ξημερώματα και έχει πολλά αυτά φέτος.....

Όχι τώρα Μάκη τον Ιουλίο τα ταΐζω για να τα έχω έτοιμα τον Σεπτεμβρη. Κάθε πρωί τώρα δίνω μάχη μετά μαγιατικα από τις 5:30 τα ξημερώματα και έχει πολλά αυτά φέτος.....
Φτιαξε μας χρηστο... Ανεβασε καμια φωτο με κανα θηριακι;)

Φτιαξε μας χρηστο... Ανεβασε καμια φωτο με κανα θηριακι;)
Τζιμη αυτά τα ψάρια που πιάνω τώρα δεν είναι πολύ μεγάλα(απο 8 μέχρι 10 κιλά)ειναι τα πρώτα που έρχονται και σε καμιά 15αρια μέρες έρχονται τα μεγάλα.καποια στιγμή θα βάλω φώτο και έχω παρά πολλές με τεράστια ψάρια......

Καλημέρα σε όλους. Πήγα το πρωί και άφησα το Jimny για σέρβις, γιατί το είχα καθυστερήσει πολύ, έπρεπε να το είχα κάνει στα 130.000 χλμ. και έχει ήδη περάσει τις 141.000 !!! Με όλες αυτές τις αναποδιές που μου τύχανε το τελευταίο 10μηνο, το είχα αμελήσει εντελώς ... :( Μου έβγαλε ένα κοστολόγιο περίπου 320-340 €, συν ένα αισθητήρα λ που έχει χαλάσει εδώ κι ένα χρόνο, στα 120€ (όχι τον γνήσιο, γιατί θέλει 260), του είπα να το φτιάξει κι αυτό να πάει στο διάολο, γιατί μου τη δίνει να βλέπω αναμμένο το λαμπάκι στο ταμπλό ... και πλησιάσαμε το 500ρικο !!! .buy buy.

Είδα και το νέο Jimny, δεν το είχα ξαναδεί ή δεν έτυχε να το προσέξω. Βασικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, μόνο κάποιες μικροαλλαγές στη μάσκα και το καπό. 14.640 € η "βασική" έκδοση, αλλά από ότι είδα τα περιλαμβάνει όλα, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαν να δίνουν σαν έξτρα εκτός από το μεταλλικό χρώμα ... ίσως τίποτα σκαλοπάτια, κάλυμμα ρεζέρβας, ή καμμιά μπαγκαζιέρα οροφής, που ούτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρουν... .xm. Εγώ το είχα πάρει 16.500 στα τέλη του 2005.
Πάντως μου άρεσε πολύ η μούρη του νέου, μου φάνηκε πιο "JEEP" από του παλιού ... και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες ... .sarcastic. .hit. .threat.
IMG_20170516_084757.jpg

Status
Not open for further replies.
Back