Χρηστο κρατα κανενα μεζε αμα κατεβω πρεβεζαφαγκρί κορωνατο
Χρηστο κρατα κανενα μεζε αμα κατεβω πρεβεζαφαγκρί κορωνατο
Πουσαι εσυ ; ειχες πάει στην Κίνα με τον πατριώτη μου για να κλείσεις φυστικοσυμφωνίες ; .buy.Σιγά το ψάρι ....έπρεπε να το ρίξεις πίσω για να μεγαλώσει κι άλλο
Καλησπέρες
Οτι θελει ο πατριωτης......Χρηστο κρατα κανενα μεζε αμα κατεβω πρεβεζα
Οτι θελει ο πατριωτης......
Δημήτρη δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε τίποτα άμα σε πάρει ο δρόμος καμιά μέρα προς την Πρέβεζα έλα και θα φάμε ότι έχω πιάσει εκείνη την μέρα από τα καλύτερα....Τι ψαρι ανταλλάσσεις με κοκορέτσι Τζουμερκιώτικο μήκους 1,30μ ;;
Δημήτρη δεν χρειάζεται να ανταλλάξουμε τίποτα άμα σε πάρει ο δρόμος καμιά μέρα προς την Πρέβεζα έλα και θα φάμε ότι έχω πιάσει εκείνη την μέρα από τα καλύτερα....
Αμέ Χρησταρα ότι Θέλεις....Χρηστο στειλε κανενα ψαρακι και κατα δω. Ολο μπεκατσα-μπεκατσα τις βαρεθηκα ρε φιλε... .buy buy.
Καλησπερα σας
.
Στείλτου ένα μπεκατσόψαρο να σαι μέσα.Αμέ Χρησταρα ότι Θέλεις....
αφού την έκανες στο τζάκι τι περιμένεις ρε μαλέα;;;;; κλανιά και τσίρλα σε πήγε εεεε;;;;;ωραία η καρύδα τελικά... Αλλά είχα κάποιες παρενέργειες
Το πιασατε το υπονοουμενο ε?
Αμα δει ψαρι το ματι σου να μου το πεις..
Ζουμι.cool.αφού την έκανες στο τζάκι τι περιμένεις ρε μαλέα;;;;; κλανιά και τσίρλα σε πήγε εεεε;;;;;
Στάσου καρύδακαλό βράδυ
αφού την έκανες στο τζάκι τι περιμένεις ρε μαλέα;;;;; κλανιά και τσίρλα σε πήγε εεεε;;;;;