Καλο μεσημερι και καλο Σ/Κ.
Επιστροφη απο αγροτικες δουλειες στη θσλασσα. Το κακο ειναι οτι εγιναν με στομαχοπονο που με επισσε απο το πρωι...
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο .
Ο Ολυμπιακός μας έδωσε χαρά χθες , ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια!!!!!!!
Να περάσετε όμορφα , αν και ο καιρός μας τα χαλάει αύριο .Δεν πειράζει , είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθώ με οικιακά .wash.
Καλό μεσημέρι σε όλη την παρέα. Σπίτι για διάβασμα σήμερα. Όλο το πρωί έβλεπα βιντεάκια και διάβαζα άρθρα για τον θρύλο ...
Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο....asking..xm..xm. τι έκανες ωρε στη θάλασσα ; έσκαψες και έσπειρες ;
Υπόμονη Χρήστο! Στομαχόπονος είναι θα περάσει κάποια στιγμή δεν ξέρω υπάρχουν κάποια καλά φάρμακα για το στομάχι που ίσως βοηθούσαν..πολύ κακή αίσθηση παντως ο πόνος στο στομάχι..περαστικά εύχομαι.Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...
Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...
Καλώς το ξενιτεμένο μας πουλί το παραπονεμένο ....Χαιρετώ την παρέα.
Να είσαι καλά Γιάννη.Υπόμονη Χρήστο! Στομαχόπονος είναι θα περάσει κάποια στιγμή δεν ξέρω υπάρχουν κάποια καλά φάρμακα για το στομάχι που ίσως βοηθούσαν..πολύ κακή αίσθηση παντως ο πόνος στο στομάχι..περαστικά εύχομαι.
Γαστρεντερίτιδα μάλλονΚι εγω νόμισα οτι έσκαβες στην παραλία ρε φίλε ....
Τι έπαθε το στομάχι σου ;
Δεν πιστεύω να .....μόλυνες τη θάλασσα ;Να είσαι καλά Γιάννη.
Γαστρεντερίτιδα μάλλον
Όχι φίλε. Το σπίτι έχει τουαλέτα αλλά δε χρειάστηκε. Όταν όμως έφτασα στο σπίτι, πριν το μπάνιο ήρθε και η στιγμή της εξωτερίκευσης του εσωτερικού μου κόσμου... .buy buy.Δεν πιστεύω να .....μόλυνες τη θάλασσα ;
.asking. .buy buy..buy buy..buy buy.Όχι φίλε. Το σπίτι έχει τουαλέτα αλλά δε χρειάστηκε. Όταν όμως έφτασα στο σπίτι, πριν το μπάνιο ήρθε και η στιγμή της εξωτερίκευσης του εσωτερικού μου κόσμου... .buy buy.
Γεια σου Άρχοντα Ζολω τρελιαρη.Καλώς το ξενιτεμένο μας πουλί το παραπονεμένο ....