Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπεριζω τους συναδελφους .σχολασα πριν απο λιγο κι εσκασα απ το φαι. το μενου ειχε βληταρακια φρεσκα με κολοκυθακια ζεστα και μπολικο ελληνικο σκορδο συνοδευμενα απο τσιχλες κρασατες και πατατουλες. μαλλον θα κομηθω οπως ειμαι στη καναπεδαρα
Ρε δεν είπαμε δίαιτα ;

Στο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...
Πολυ αργοπορημενο το κλαδεμα σου ομως φιλαρακι ειδικα στα χαμηλα υψομετρα
Κλαδεμα τετοια εποχη δεν συγχωραει λαθη
Περαστικα για το στομαχι που ειναι το πιο σημαντικο και κοιταξε το εαν δεν εχεις φαει κατι που σε πειραξε

Τωρα ειδα οτι εισαι με γαστρεντεριτιδα:(
Αλλα ρε φιλε αυτο με το αδειασμα του εσωτερικου κοσμου...... πρωτη φορανακιυω τοσο επισημα και διακοσμημενα λεγμενο το Κοψιμο.sarcastic.

Για σκεψου το να γραψεις κανα βιβλιο
Τοσοι χλεχλεδες γραφουν και γινονται αναρπαστα.hair.

καλησπεριζω τους συναδελφους .σχολασα πριν απο λιγο κι εσκασα απ το φαι. το μενου ειχε βληταρακια φρεσκα με κολοκυθακια ζεστα και μπολικο ελληνικο σκορδο συνοδευμενα απο τσιχλες κρασατες και πατατουλες. μαλλον θα κομηθω οπως ειμαι στη καναπεδαρα
Μου ανοιξες την ορεξη ρεμαλι :)

Πολυ αργοπορημενο το κλαδεμα σου ομως φιλαρακι ειδικα στα χαμηλα υψομετρα
Κλαδεμα τετοια εποχη δεν συγχωραει λαθη
Περαστικα για το στομαχι που ειναι το πιο σημαντικο και κοιταξε το εαν δεν εχεις φαει κατι που σε πειραξε
Χρύσανθε ευχαριστώ για τα περαστική. Πράγματι ήταν αργά για το κλάδεμα αλλά ήταν ελαφρύ πήραμε το ρίσκο. Περισσότερο ήθελαν καθάρισμα οι παραφυάδες...

Τωρα ειδα οτι εισαι με γαστρεντεριτιδα:(
Αλλα ρε φιλε αυτο με το αδειασμα του εσωτερικου κοσμου...... πρωτη φορανακιυω τοσο επισημα και διακοσμημενα λεγμενο το Κοψιμο.sarcastic.

Για σκεψου το να γραψεις κανα βιβλιο
Τοσοι χλεχλεδες γραφουν και γινονται αναρπαστα.hair.
.vert funny.

καλησπέρα σας
σε λίγο βόλτα παραλία.....κάνω πέρα δώθε με το μαγιό για να συνηθίσω μέχρι την 1η βουτιά .yelling.
Εδω ο αερας απ το πρωι βαλθηκε να δει εαν μπορει να ξεριζωσει τα δεντρα
Ειναι κ παγωμενος
Οτι πρεπει γ να την αρπαξουν τα μικρα κ να τρεχουμε
Καθε τοσο ριχνει κ καμια βροχαλα με χωμα

Ετοιμαζομαστε να παμε σε ενα γαμο

Χαιρετιζω την παρεα !!!!
Ενα ομορφο πρωινο στην Μαλακασα ,με Φιλιππα ,Γιαννη συναντησαμε εκει και τον Γιωργο ( altter lusso )που ετοιμαζονταν να φυγει , καθησε ομως ριξαμε τις πουλες μας ηπιαμε και τον καφε μας κ ..it's ok .well done.
Ο Γιαννης πρωτη φορα που πηγαινει σε σκοπευτηριο , νομιζω ενθουσιαστηκε με το ολο σκηνικο ...τον βλεπω μονιμο πελατη...my man.

Χαιρετιζω την παρεα !!!!
Ενα ομορφο πρωινο στην Μαλακασα ,με Φιλιππα ,Γιαννη συναντησαμε εκει και τον Γιωργο ( altter lusso )που ετοιμαζονταν να φυγει , καθησε ομως ριξαμε τις πουλες μας ηπιαμε και τον καφε μας κ ..it's ok .well done.
Ο Γιαννης πρωτη φορα που πηγαινει σε σκοπευτηριο , νομιζω ενθουσιαστηκε με το ολο σκηνικο ...τον βλεπω μονιμο πελατη...my man.
Μπραβο στην παρεα επερνα και εγω τηλ αλλα μια ψυχη τπτ .sarcastic. ειχε παει .shoot.ετσι ομορφα καλα να περνατε

Status
Not open for further replies.
Back