Ασε τα αρχονταρίκια για άλλους φίλε.Αυτή η λέξη δεν μ αρέσει.Κατι παθαίνω οταν την ακούω.Προτιμώ το τρελιάρηΓεια σου Άρχοντα Ζολω τρελιαρη.
Ασε τα αρχονταρίκια για άλλους φίλε.Αυτή η λέξη δεν μ αρέσει.Κατι παθαίνω οταν την ακούω.Προτιμώ το τρελιάρηΓεια σου Άρχοντα Ζολω τρελιαρη.
Ρε δεν είπαμε δίαιτα ;καλησπεριζω τους συναδελφους .σχολασα πριν απο λιγο κι εσκασα απ το φαι. το μενου ειχε βληταρακια φρεσκα με κολοκυθακια ζεστα και μπολικο ελληνικο σκορδο συνοδευμενα απο τσιχλες κρασατες και πατατουλες. μαλλον θα κομηθω οπως ειμαι στη καναπεδαρα
μα διαιτα κανω. αυτη του ανανα. οτι εχει ανανα δεν το τρωω. ειδες στα παραπανω τιποτα με ανανα???Ρε δεν είπαμε δίαιτα ;
Όπως επιθυμείτε.Ασε τα αρχονταρίκια για άλλους φίλε.Αυτή η λέξη δεν μ αρέσει.Κατι παθαίνω οταν την ακούω.Προτιμώ το τρελιάρη
Πολυ αργοπορημενο το κλαδεμα σου ομως φιλαρακι ειδικα στα χαμηλα υψομετραΣτο σπίτι στη θάλασσα Δημήτρη. Κόψιμο χόρτων, δέσιμο φυτών στον μπαξέ, κλάδεμα δέντρων, σκάλισμα και πότισμα δέντρων και μπαξέ. Κι όλα αυτά "διπλωμένος" από τον στομαχόπονο...
Μου ανοιξες την ορεξη ρεμαλικαλησπεριζω τους συναδελφους .σχολασα πριν απο λιγο κι εσκασα απ το φαι. το μενου ειχε βληταρακια φρεσκα με κολοκυθακια ζεστα και μπολικο ελληνικο σκορδο συνοδευμενα απο τσιχλες κρασατες και πατατουλες. μαλλον θα κομηθω οπως ειμαι στη καναπεδαρα
ελα κερναω. εχει κι αλλα. και μπολικο κρασι εννοειταιΜου ανοιξες την ορεξη ρεμαλι
Σχολασε ο οδηγος του τζετ μου ειχε να παει σε ενα παρτυ
Εισαι λεβεντη ρε
Χρύσανθε ευχαριστώ για τα περαστική. Πράγματι ήταν αργά για το κλάδεμα αλλά ήταν ελαφρύ πήραμε το ρίσκο. Περισσότερο ήθελαν καθάρισμα οι παραφυάδες...Πολυ αργοπορημενο το κλαδεμα σου ομως φιλαρακι ειδικα στα χαμηλα υψομετρα
Κλαδεμα τετοια εποχη δεν συγχωραει λαθη
Περαστικα για το στομαχι που ειναι το πιο σημαντικο και κοιταξε το εαν δεν εχεις φαει κατι που σε πειραξε
Τωρα ειδα οτι εισαι με γαστρεντεριτιδα
Αλλα ρε φιλε αυτο με το αδειασμα του εσωτερικου κοσμου...... πρωτη φορανακιυω τοσο επισημα και διακοσμημενα λεγμενο το Κοψιμο
Για σκεψου το να γραψεις κανα βιβλιο
Τοσοι χλεχλεδες γραφουν και γινονται αναρπαστα
Εδω ο αερας απ το πρωι βαλθηκε να δει εαν μπορει να ξεριζωσει τα δεντρακαλησπέρα σας
σε λίγο βόλτα παραλία.....κάνω πέρα δώθε με το μαγιό για να συνηθίσω μέχρι την 1η βουτιά
Μπραβο στην παρεα επερνα και εγω τηλ αλλα μια ψυχη τπτ ειχε παει .shoot.ετσι ομορφα καλα να περνατεΧαιρετιζω την παρεα !!!!
Ενα ομορφο πρωινο στην Μαλακασα ,με Φιλιππα ,Γιαννη συναντησαμε εκει και τον Γιωργο ( altter lusso )που ετοιμαζονταν να φυγει , καθησε ομως ριξαμε τις πουλες μας ηπιαμε και τον καφε μας κ ..it's ok
Ο Γιαννης πρωτη φορα που πηγαινει σε σκοπευτηριο , νομιζω ενθουσιαστηκε με το ολο σκηνικο ...τον βλεπω μονιμο πελατη..