Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ήρθε η ώρα να σας καληνύχτισω γιατί αύριο έχει εγερτηριο στις 04.00 όπως κάθε μέρα όχι για .hunter.1.hunter.1
αλλά για μεροκάματο .buy buy..buy buy.
Ας κλείσουμε με ένα άσμα που όταν το ακούω ανατριχιαζω .RESPECT.
Αχχχχ δεν θα έρθει ο Αύγουστος .buy..buy.
ΑΜΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΕΩ .buy.
.congrats.
Εγώ θα το αφιερώσω στη γυναίκα που κρατάει από Μυτιλήνη!

Ήρθε και η σειρά μου.
Καληνύχτα σας και καλο ξημερωμα.
* και για να μην ξεχνιόμαστε.. ....
wCgzmdP.jpg

Άσε βρε φίλε, σκοπευτήρια είναι αυτά εκεί....... Εδώ μιλάμε για σκοπευτήριο-σπηλιά που είχε πει πολλή πετυχημένα ο Αργύρης.. ....sarcastic.
icBEJTE.jpg

Καλά να περάσετε φίλε. Στείλε και καμιά φώτο ή ακόμα καλύτερα κάνα βιντεάκι.;)
Στο έχω ξαναγράψει φίλε είστε ωραίοι και σάς παραδέχομαι, δεν σας εμποδίζει τίποτα να κάνετε αυτό που σας αρέσει και γουστάρετε.
Τι να πουν τα παλιοσκοπευτηρια της Αμερικής μπροστά στο σκοπευτήριο καμαρα (σπηλιά) άσε που δεν μας αφήνουν να ρίχνουμε suprema.

Καλησπέρα & καληνύχτα κι από μένα ... και μιας και πιάσατε τα τραγούδια, να βάλω κι εγώ ένα ... ;)

Από τους αγαπημένους Στέλιο μαζί με τον Αερακη και από τους νεότερους Αλέξανδρος Παπαδάκης πολύ μερακλης.

Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια και δυναμη.
Παρ'οτι ειμαι "λαβωμενος" απο ενα δυνατο κρυωμα - λογω και της υγρασιας - ελπιζω να τα καταφερω και σημερα στην δουλεια.
Καλη συνεχεια σε ολους, ψηλα το κεφαλι, πιστη σε αυτο που κανουμε, δεν λυγιζουμε!!!!

Καλημέρα σε όλους ... Μέρα για σκοπευτήριο σήμερα, αν και μάλλον θα ετοιμάζουν τα γήπεδα και τις μηχανές για τον αγώνα του σ/κ, οπότε είναι απίθανο να παίξουμε. Αλλά λέω να ανέβω, έστω και για καφέ ... Άλλωστε τη Δευτέρα το ευχαριστήθηκα, ήταν μια από τις καλύτερες μου, παρόλο που είχε κρύο ... και στα μισά της πούλας άρχισε να ψιλοβρέχει ... και δεν είχε και φυσέκια σπόρτινγκ και μου 'δωσε κάτι 24αρια τραπ του Πλαστουργού, που δεν τα είχα ξαναρίξει !!! Αλλά δεν μασάμε από τέτοια οι ... βετεράνοι !!!
.sarcastic. .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back