Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους,
Ενα προβλημα υγειας της μανας μου με κρατησε μακρια απο το φορουμ αυτες τις μερες..Ευτυχως ολα πανε καλα..
Χτες βραδυ μπηκα για λιγο κ τρομαξα να σας γνωρισω,Καποια μέλη αποχωρησαν κ καποια μαλλον επαψαν να γραφουν..
Ελπιζω να το ξανασκεφτουν κ να επιστρεψουν..
Υγεια πάνω απο ολα κ ολα γινονται και διορθωνονται..
Με το καλο και ολα καλα η μητερα σου Τασο. Καλυτερα ποτ δεν παρακολουθουσες το φορουμ γιατι μονο στενοχωρια ειχε.... Οχι οτι πεταμε και τωρα;)

Με το καλο και ολα καλα η μητερα σου Τασο. Καλυτερα ποτ δεν παρακολουθουσες το φορουμ γιατι μονο στενοχωρια ειχε.... Οχι οτι πεταμε και τωρα;)
Είναι η ηρεμία μετά την καταιγίδα Νικόλα, θα στρωσουν τα πράγματα σιγά σιγά.

καλησπέρα όλα καλά σήμερα για μένα
4η φορά κολονοσκόπηση στα τελευταία 15 χρόνια όπου πάντα μου έβρισκαν <<αθώους πολύποδες>> που αφαιρούσαν
ιστορικό από την μητέρα μου που είχε αρχές καρκίνου εντέρου αλλά δεν έφυγε απ αυτό
έτσι κάθε 5-7 χρόνια το ψάχνω
σήμερα λοιπόν δεν μου βρήκαν τίποτα μα τίποτα .well done.
θα του αλλάξω τα φώτα στα μεζεδάκια από την χαρά μου.....μέχρι και τον KYNIGOSDK θα φάω ha haaa

4η φορά κολονοσκόπηση στα τελευταία 15 χρόνια όπου πάντα μου έβρισκαν <<αθώους πολύποδες>> που αφαιρούσαν
ιστορικό από την μητέρα μου που είχε αρχές καρκίνου εντέρου αλλά δεν έφυγε απ αυτό
θα του αλλάξω τα φώτα στα μεζεδάκια από την χαρά μου.....μέχρι και τον KYNIGOSDK θα φάω ha haaa
Πάντα υγεία φίλε.

θα του αλλάξω τα φώτα στα μεζεδάκια από την χαρά μου.....μέχρι και τον KINIGOSDK θα φάω ha haaa
Τα ιδια εχω και εγω φιλε βγαζω. Νοεμβρη θα παω να βγαλω 2 απο προηγουμςνη που δεν τους επιανε. Μη γλυτοσουμε απο το παχη ετερο και παμε απο πνηγμο φιλε .sarcastic.

...
4η φορά κολονοσκόπηση στα τελευταία 15 χρόνια
...
Αν θεωρήσουμε το πιο σύντομο διάστημα (δηλαδή τα κάθε 5 χρόνια) και η φορά που έκανες (4η) μας βγάζει 20 χρόνια και όχι 15. Μήπως ήσουν ανυπόμονος για την επόμενη φορά; .buy. .yelling. .sarcastic.

Να είσαι πάντα καλά αδερφέ! .well done. :)

Καλο μεσημερι! Επιστροφη πριν λιγο απο σκοπευτηριο..χαρηκα που ειδα το Γερασιμο με την παρεα του και τα ειπαμε! Ηταν και ο Βικτωρας εκει και τα ειπαμε και μ'αυτον! Εριξα στα 3 απο τα 4 γηπεδα του αγωνα.στο 4 γηπεδο δεν προλαβα γιατι επρεπε να φυγω.ωραια ηταν απλα ο αγωνας θα εχει λιγες συμμετοχες απο οτι ειδα.η επομενη κινηση που θα κανω ειναι να παω να βγαλω σκοπευτικη ταυτοτητα να μπορω να ριχνω οποτε θελω σε κανενα αγωνα εστω περιφερειακο..

Καλημερα σε ολους,
Ενα προβλημα υγειας της μανας μου με κρατησε μακρια απο το φορουμ αυτες τις μερες..Ευτυχως ολα πανε καλα..
Χτες βραδυ μπηκα για λιγο κ τρομαξα να σας γνωρισω,Καποια μέλη αποχωρησαν κ καποια μαλλον επαψαν να γραφουν..
Τασο περαστικα στη μανα σου να πανε ολα καλα! Για να σου πω την αληθεια με το να εχεις εξαφανιστει και με αυτα που εβλεπα εδω να φευγει ο ενας μετα τον αλλον νομιζα οτι εφυγες και εσυ..

Χαιρετώ την παρέα.

Καλημερα σε ολους,
Τάσο τώρα τα έμαθα απο καποιον φίλο.Εύχομαι περαστικά και να ήταν αυτό και μόνο το πρόβλημα και να τελειώσει εδώ.

Οσο για σένα ,νομίζω ότι η"γεώτρηση" δεν έφτασε στο απαιτούμενο βάθος .Ήθελε κι άλλο. Μέχρι να βρει στα δόντια

Οσο για σένα ,νομίζω ότι η"γεώτρηση" δεν έφτασε στο απαιτούμενο βάθος .Ήθελε κι άλλο. Μέχρι να βρει στα δόντια
images

γειά σου ρε με τα μαιμού rayban

Μπράβο φίλε Μάκη, πάντα γερός!

Μάγκες έχετε καμία άποψη για αυτό το προϊόν? Αξίζει πιστεύετε για τα κυνήγια του χειμώνα?
https://www.nonwater.com/
Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να το αγοράσεις τώρα που είναι καλοκαίρι, να το δοκιμάσεις στην θάλασσα και να μας ενημερώσεις, ώστε το χειμώνα αν είναι καλό να κάνουμε κουμάντο να το αγοράσουμε κι εμείς
Πιστεύω να σε βοήθησα .asking.

Status
Not open for further replies.
Back