Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παλικάρια μου. Σε αναμονή του τελικού. Εύχομαι το κύπελλο να πάει Ιταλία.
Αύριο έχει σκοπευτήριο και προβλέπεται να γίνει μάχη για να πάρουμε τη ρεβάνς της ήττας μας από την προηγούμενη. Έτοιμη και η κάμερα για καπνιστα πλάνα.. ....sarcastic.

Αν θεωρήσουμε το πιο σύντομο διάστημα (δηλαδή τα κάθε 5 χρόνια) και η φορά που έκανες (4η) μας βγάζει 20 χρόνια και όχι 15. Μήπως ήσουν ανυπόμονος για την επόμενη φορά; .buy. .yelling. .sarcastic.

Να είσαι πάντα καλά αδερφέ! .well done. :)
Αχχχχ!! Με προοολαβες.sarcastic.

Αν θεωρήσουμε το πιο σύντομο διάστημα (δηλαδή τα κάθε 5 χρόνια) και η φορά που έκανες (4η) μας βγάζει 20 χρόνια και όχι 15. Μήπως ήσουν ανυπόμονος για την επόμενη φορά; .buy. .yelling. .sarcastic.

Να είσαι πάντα καλά αδερφέ! .well done. :)

Αχχχχ!! Με προοολαβες.sarcastic.
ρε γιατί ασχολείστε με τον πισινό μου;;;; ha haaa
λοιπόν η 2η έγινε πολύ σύντομα σε νοσοκομείο γιατί ένας πολύποδας ήταν μεγαλούτσικος και δεν μπορούσε ν αφαιρεθεί στο ιδιωτικό ιατρείο που έγνε η 1η
φίλοι μου πέρα από την πλάκα μετά τα 45 σας χρόνια μην το αφήνετε στην τύχη γλυτώνετε πολλά
τίποτα δεν είναι....το μαρτύριο είναι η προετοιμασία με το καθαρτικό που πρέπει να είσαι αγκαλιά με την λεκάνη .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back