Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου και εσένα ρε Κωνσταντίνε.φιλε είμαι άνθρωπος της φύσης και μου αρέσει να τα κάνω όλα.....
Και πολύ καλά κάνεις, χαίρομαι και ζηλεύω πάντα με την καλή έννοια τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτό που τους αρέσει.

Και πολύ καλά κάνεις, χαίρομαι και ζηλεύω πάντα με την καλή έννοια τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτό που τους αρέσει.
Να είσαι καλά ρε φίλε,θα χαρώ πολύ μια μέρα να σε γνωρίσω από κοντά ....

Χρήστο έτσι θα φιαχτεί να πέφτουν και παπιά :)
kip-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1-01.jpg

Το απόγευμα πήγαμε το μπανάκι μας και μετά Καθίσαμε να τσιμπήσουμε σ'ένα μαγαζάκι εκεί δίπλα στη παραλία. Ησυχία και ωραία βραδιά με δροσιά που δεν σου έκανε όρεξη να φύγεις. Η θάλασσα παγωμένη ακόμα αλλά πεντακάθαρη.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

καλησπέρα παρεούλα
δύσκολη μέρα στη δουλειά με λίγο τρέξιμο και ζέστη....2 μπλουζάκια άλλαξα :)
Εγώ να δεις τι επαθα σήμερα.... Τον θάνατο της αλεπούς... Μιλάμε για πολυυυυυ λαό... Λεφτά υπάρχουν τελικά;)Δοξα τω θεό δεν παραπονιεμαι.pop..Τώρα έχει ψητό κοτόπουλακι κ λίγο κρασακι να χαλαρωσω απο την υπερένταση κ ύπνο γιατί κ αύριο τα ίδια θα έχουμε

Εγώ να δεις τι επαθα σήμερα.... Τον θάνατο της αλεπούς... Μιλάμε για πολυυυυυ λαό... Λεφτά υπάρχουν τελικά;)Δοξα τω θεό δεν παραπονιεμαι.pop..Τώρα έχει ψητό κοτόπουλακι κ λίγο κρασακι να χαλαρωσω απο την υπερένταση κ ύπνο γιατί κ αύριο τα ίδια θα έχουμε
δεν καταλαβαίνεις τίποτα εσύ....Ολυμπος με χιόνια είσαι :)

Status
Not open for further replies.
Back