Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάγκες έχετε καμία άποψη για αυτό το προϊόν? Αξίζει πιστεύετε για τα κυνήγια του χειμώνα?
https://www.nonwater.com/
δε ξερω για το συγκεκριμενο αλλα ενα φιλαρακι εχει παρει απο καποιον στην αθηνα που φτιαχνει τετεια κ μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια

4η φορά κολονοσκόπηση στα τελευταία 15 χρόνια
Δείχνει να το απολαμβάνεις!!!

θα του αλλάξω τα φώτα στα μεζεδάκια από την χαρά μου
Σίγουρα το απολαμβάνεις.
σήμερα λοιπόν δεν μου βρήκαν τίποτα μα τίποτα
Θα ξαναπάς αύριο;;;
Πάντα υγιής και με καλή διάθεση Μάκη.

Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να το αγοράσεις τώρα που είναι καλοκαίρι, να το δοκιμάσεις στην θάλασσα και να μας ενημερώσεις, ώστε το χειμώνα αν είναι καλό να κάνουμε κουμάντο να το αγοράσουμε κι εμείς
Πιστεύω να σε βοήθησα .asking.
Ναι πολυ!! .very funny..very funny.

δε ξερω για το συγκεκριμενο αλλα ενα φιλαρακι εχει παρει απο καποιον στην αθηνα που φτιαχνει τετεια κ μου ειπε οτι κανει πολυ καλη δουλεια
Μου φαινεται υπερβολικα καλο για να ειναι αληθινο.

καλησπέρα όλα καλά σήμερα για μένα
4η φορά κολονοσκόπηση στα τελευταία 15 χρόνια όπου πάντα μου έβρισκαν <<αθώους πολύποδες>> που αφαιρούσαν
ιστορικό από την μητέρα μου που είχε αρχές καρκίνου εντέρου αλλά δεν έφυγε απ αυτό
έτσι κάθε 5-7 χρόνια το ψάχνω
σήμερα λοιπόν δεν μου βρήκαν τίποτα μα τίποτα .well done.
θα του αλλάξω τα φώτα στα μεζεδάκια από την χαρά μου.....μέχρι και τον KYNIGOSDK θα φάω ha haaa
Αρχοντα ευχομαι ολοψυχα ο φουρνος σου σε καθημερινη βαση να βγαζει τετοια ταψια .sarcastic..sarcastic.
Παρατηρησε στο βιντεο τον δοκιμαστη με την ροζ μπλουζα .sarcastic..sarcastic..asking..pray to God.

Τασο περαστικα στην Μητερα σου σιδερενια ;)
Καλησπερα Αρχοντες ;)

Αρχοντα ευχομαι ολοψυχα ο φουρνος σου σε καθημερινη βαση να βγαζει τετοια ταψια .sarcastic..sarcastic.
Παρατηρησε στο βιντεο τον δοκιμαστη με την ροζ μπλουζα .sarcastic..sarcastic..asking..pray to God.

Τασο περαστικα στην Μητερα σου σιδερενια ;)
Καλησπερα Αρχοντες ;)
χαχαχαχα Κώστα δεν τον παλεύω τον φίλο με το ρόζ .sarcastic.

Η ξεκούραση του πολεμιστή... Καλό βραδυ;)
Up9FoNY.jpg

Status
Not open for further replies.
Back