Τα θέλει ο ποπός σου μου φενεται.......δεν θέλω να μ αγαπάτε να με πειράζετε θέλω
Τα θέλει ο ποπός σου μου φενεται.......δεν θέλω να μ αγαπάτε να με πειράζετε θέλω
Mια χαρα καταλαβες σσσσσσ θα το κανουμε κρυφα!! γιατι και η δικια μου 40 φοραει Κρητικε ελα και εσυ και θα σου δωσουμε εσενα ξανθιες μπυρες να πινεις και να μας βλεπειςΤι να κάνω βρε συντεκνε, ξανθιές διάβασα, εκεί πήγε το μυαλό μου. Μάλλον ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται εεεεεεεεεεε; .violin.
Νικο αποφασισε επιτελους με την φωτογραφια γιατι με ζαλιζεις και ολο κοιταω αν γραφει ζωγραφουΣπεραααα.......
Κολυμπανε στο χρημα αυτοιΠανούτσο ΠΑΤΩΝΕΙΣ?
Θα φαμε τιποταΚαλησπερίζω την παρέα.
Πολυκοσμία βλέπω.Προσοχή στο συνωτισμό μη συμβεί οτι και στην .....Σμύρνη.
Τεκνά και πουρά σε έναν αχταρμά.
Hello mr. John..buy.Νικο αποφασισε επιτελους με την φωτογραφια γιατι με ζαλιζεις και ολο κοιταω αν γραφει ζωγραφου
Και λιγο πισωΑυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση.....
ΠαντελονατοςKαλησπερα σ ολους....βλεπω με χαρα οτι ξαναμαζευεται κοσμος στο forum.....ελπιζω οχι ομως με νεες αποχωρησεις.Ενα παλιο μελος με πολλες γνωσεις ο ''jnp'' μηπως γνωριζει καποιος εαν υπαρχει περιπτωση να ξαναγραψει....ιδιως σε θεματα οπλουργικα ηταν ''γατος''....πολυ χρησιμη η γνωμη του.
ΠΟΥ?δεν θέλω να μ αγαπάτε να με πειράζετε θέλω
Mια χαρα καταλαβες σσσσσσ θα το κανουμε κρυφα!! γιατι και η δικια μου 40 φοραει Κρητικε ελα και εσυ και θα σου δωσουμε εσενα ξανθιες μπυρες να πινεις και να μας βλεπεις