Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θελω να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου για τα παιδια που ξεκινουν τις πανεληνιες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να ανταμειφουν οι κοποι τους αυτων και των οικογενειων τους με τον καλλιτερο τροπο και να εχουν μια λαμπρη σταδιοδρομια:)

Ολη μερα φορολογικες δηλωσεις φτιαχνω σημερα... .pop.
Εχω κ κατι κουμπαρακια που αν δεν ασχοληθω κ παρα πρωτοβουλια, ετσι θα μεινουν... Smurf
Ελεγα να παω κανενα σκοπευτηριο, αλλα ετσι οπως ειναι τα ματια μου, μονο δισκο δεν θα προλαβουν να δουν....hair.
Καλησπερα σας...

που εισαι εσυ μωρη τρελα?
Χανιά αλλά ετοιμάζομαι για Αθήνα καταδρομική λόγω δουλειάς έχω να ανέβω 20 μέρες μου έλειψε.sarcastic.ha haaa
Τζιμάρα μπαρμάνι αφιερωμένο...με πολλές αγριόγατες και μουσικούλα για να λικνίσουν το κορμάκι τους.sarcastic..asking..sex hard.

Καλησπέρα σε όλους. Καλοκαιριαζει πλέον για τα καλά και στο μυαλό έρχονται τα πρώτα σχέδια για την έναρξη.
Ολη μερα φορολογικες δηλωσεις φτιαχνω σημερα... .pop.

Έτσι είναι Αρι, σκέψου ότι κάθε μια δήλωση σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου καρτερία στον Έβρο η όπου άλλου.
Χωρίς φράγκα δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα . Γι αυτό φτιαχνε δηλώσεις αβέρτα, το κυνήγι όπως ξέρεις είναι πολυέξοδο πάθος. .money.

Mιχαλη μεχρι κ πριν 3-4 χρονια φιλε, μπορει να επεφτε πολυ δουλεια αλλα τουλαχιστον κατι χαζοεμενε στο τελος, κ χωρις πολλες υποχρεωσεις, ειχα παρει οπλα η φωτογραφικες η ειχα κανει αγορες που δεν ηταν απαραιτητες αλλα εδιναν χαρα... Δυστυχως τα τελευταια χρονια με την κακοπληρωμη των επιχειρησεων καθολη τη διαρκεια του ετους, τα χρηματα απο τις δηλωσεις δεν γινονται "γουστα" που λεω εγω, αλλα μπαινουν στην ακρη γιατι ο χειμωνας ειναι δυσκολος κ δεν βγαινει αλλιως... Μπαινει κατι στην ακρη να καταλαβεις ωστε να μπορεσω να κανω 1-2 μακρινα κυνηγια που αλλιως δεν θα μπορουσα...
Δεν γ...ται, καλα να ειμαστε κ θα το παλεψουμε... :)

Status
Not open for further replies.
Back