Δυστυχώς για τους περισσότερους ελ. επαγγελματίες όπως ξέρεις καλά και λόγω δουλειάς έτσι είναι. Κι εγώ αναπολώ μεγάλα κυνήγια πολυήμερα και όλα τα "γλέντια" που ακολουθούσαν και καπνίζει η μύτη μου.Mιχαλη μεχρι κ πριν 3-4 χρονια φιλε, μπορει να επεφτε πολυ δουλεια αλλα τουλαχιστον κατι χαζοεμενε στο τελος, κ χωρις πολλες υποχρεωσεις, ειχα παρει οπλα η φωτογραφικες η ειχα κανει αγορες που δεν ηταν απαραιτητες αλλα εδιναν χαρα... Δυστυχως τα τελευταια χρονια με την κακοπληρωμη των επιχειρησεων καθολη τη διαρκεια του ετους, τα χρηματα απο τις δηλωσεις δεν γινονται "γουστα" που λεω εγω, αλλα μπαινουν στην ακρη γιατι ο χειμωνας ειναι δυσκολος κ δεν βγαινει αλλιως... Μπαινει κατι στην ακρη να καταλαβεις ωστε να μπορεσω να κανω 1-2 μακρινα κυνηγια που αλλιως δεν θα μπορουσα...
Δεν γ...ται, καλα να ειμαστε κ θα το παλεψουμε...
Γεια σου ρε Μιχάλη,Χαθήκαμε.Οσο για τα σχέδια που λες ,να υποψιαστώ οτι ετοιμάζεσαι για πάνω ;Καλησπέρα σε όλους. Καλοκαιριαζει πλέον για τα καλά και στο μυαλό έρχονται τα πρώτα σχέδια για την έναρξη.
Αυτό ^^Να δινει ο θεος δυναμη και υγεια σε ολους !!
Δημήτρη παίζουν πολλά επάνω θα ανέβω σίγουρα, λεπτομέρειες δεν μπορώ να ξέρω ακόμα . Το καλό είναι ότι δεν θα δουλεύω από 10 έως 30 Αυγούστου.Γεια σου ρε Μιχάλη,Χαθήκαμε.Οσο για τα σχέδια που λες ,να υποψιαστώ οτι ετοιμάζεσαι για πάνω ;
Αργυρή γεια σου κι εσένα. Χαίρομαι ειλικρινά που τα λέμε και μακάρι να τα πούμε και από κοντά σύντομα.Καλησπερα στην παρεα...!
Γεια σου Μιχαλη καιρο εχουμε να τα πουμε...!!! πικρη κουβεντα πιασατε μας κανταντησαν ζητιανους , !!!
Να δινει ο θεος δυναμη και υγεια σε ολους !!
Καλησπέρα Γιώργο.Καλησπέρα σας κύριοι.
Πετάχτηκα μια βόλτα στο χωριό και στον δρόμο είδα αρκετά τρυγόνια.
Πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.
Καλησπέρα Γιώργο.
Ανάβεις φωτιές Γιώργο, ανάβεις φωτιές νωρίς νωρίς. .
Άντε να δούμε που θα μας βρει το πιο ομοφο πρωινό της έναρξης.
Να σε καλά ρε φίλε.
Γιατί ρε Αργύρη μια χαρά είναι και ειδικά στο κάρβουνο αλλά δεν υπήρχε χρόνος από τις 04.00 στο πόδιΚωστα με απογοητευεις σημερα......κολιοιιιιιιι ?? Το μονο ψαρι που δεν τρωω...bike μακρια ...
Τσιμπας σαν τους κολιους ρε......Γιατί ρε Αργύρη μια χαρά είναι και ειδικά στο κάρβουνο αλλά δεν υπήρχε χρόνος από τις 04.00 στο πόδι
Κοίταξε να δεις που φέτος η Β.Ελλαδα θα γεμίσει με τρυγόνιαΚαλησπέρα σας κύριοι.
Πετάχτηκα μια βόλτα στο χωριό και στον δρόμο είδα αρκετά τρυγόνια.
Πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.