Καλησπερα σας.Τυχεροι οσοι εχετε κοντα σκοπευτηριο,εγω θα παω σκοπευτηριο απο.....20 Αυγουστου και μετα. έα. Μετά τη δουλειά καπάκι στο σκοπευτήριο,
Last edited:
Καλησπερα σας.Τυχεροι οσοι εχετε κοντα σκοπευτηριο,εγω θα παω σκοπευτηριο απο.....20 Αυγουστου και μετα. έα. Μετά τη δουλειά καπάκι στο σκοπευτήριο,
Τυχεροί δεν λέει τίποτα Βαγγέλη αν και στη περίπτωση μας αν δεν είχαμε λίγο παραπάνω βουρλισιά με τη σκοποβολή δεν θα είχαμε τίποτα. Διάβασε στο ανάλογο τοπικ και θα καταλάβεις....Καλησπερα σας.Τυχεροι οσοι εχετε κοντα σκοπευτηριο,εγω θα παω σκοπευτηριο απο.....20 Αυγουστου και μετα. 
Λεωνιδας.Πραγματι θελει τρελλα,θεληση και αγωνα(απ οτι ειδα).Παντως πως ριχνεται με φοντο το βραχο......δυσκολο,θελει αετισιο ματι και πολυ εξασκησηΤυχεροί δεν λέει τίποτα Βαγγέλη αν και στη περίπτωση μας αν δεν είχαμε λίγο παραπάνω βουρλισιά με τη σκοποβολή δεν θα είχαμε τίποτα. Διάβασε στο ανάλογο τοπικ και θα καταλάβεις....
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτήριο-Κέρκυρας.333/page-17
Ελα Γιωργο,ολα καλα φιλε!Υγεια κ δυναμη να εχουμε να την παλευουμε!!Καλησπέρα.
Χρηστάρα ποζερά που είσαι ρε φίλε;
Γειά σου Χρήστο!!!!! Εύχομαι να σαι καλαΚαλησπερα κυριοι!!
Ελα Γιωργο,ολα καλα φιλε!Υγεια κ δυναμη να εχουμε να την παλευουμε!!
Εσυ πως εισαι;Ομορφα ελπιζω σε ολα τα επιπεδα..
Πανο πότε θα κατεβεις στα τσιχλοκάρτερα του Αγρινίου;Φέτος έγινε πανικός!!.shake..shoot.Γειά σου Χρήστο!!!!! Εύχομαι να σαι καλα
Κάτι έμαθα....να μαστε καλα ας έχει πουλάκια κι όλα μπροστά είναιΠανο πότε θα κατεβεις στα τσιχλοκάρτερα του Αγρινίου;Φέτος έγινε πανικός!!.shake..shoot.
Aye sir!!Πανουτσο "παλουκοσου"με μια φωτογραφια μεχρι να ερθουμε στα ισα μας γιατι συνεχεια κοιταω ποιος ειναι αυτος και ζαλιζομαι.xm.
Aye sir!!