Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους !!!

Αχ αχ αχ ... παίζεις με τον πόνο μου κι εσύ ;;; :( Άκου πράματα !!! Δεν έβρεχε στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα ... κι έβρεχε στα Χανιά ... Ιούνη μήνα !!! ... Κωλόκαιρος ... .hair.
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Στελιο εμεις εδω στα Γιαννενα ειναι που θα σε πετυχει χθες στο σκοπευτηριο δεν επιασε βροχη απο κατω στα 2 χιλ.που ειναι η κατοικησημη περιοχη κ στην πολυ εριχνε παπαδες weather1ειναι σαν τα καρτουν που τρεχεις να μην σε πιαση το συνεφακι με τι βροχη

Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους !!!

Αχ αχ αχ ... παίζεις με τον πόνο μου κι εσύ ;;; :( Άκου πράματα !!! Δεν έβρεχε στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα ... κι έβρεχε στα Χανιά ... Ιούνη μήνα !!! ... Κωλόκαιρος ... .hair.
.sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

δεν πειραζει στελιο ασε να λασποσει λιγο η θαλασσα μπας και βγαλουμαι κανενα λαβραξ.

Καλησπερα απο το air δασκαλογιαννης.
Χειμερινο το σκηνικο σημερα αλλα το νησι απο τουρισμο παει μπαλα...απο τις 1330 μεχρι τις 1500 εχει 10 αναχωρησεις για εξωτερικο....αν και νομιζω οτι ολοι ειναι με βραχιολακια.....κοινος ολη μερα hotel

Καλησπέρα μάγκες.......λοιπόν η φώτο στο avatar είναι με ένα μαγιατικο 62kg και μήκος 1.90(εγω είμαι γύρω στο 1.80 αλλά δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά και μου διπλώνει )θέλω να σας δείξω μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει αυτό το ψάρι στα νερά μας. Είναι ψάρι τρόπαιο(τρεις μέρες έκανα να κοιμηθώ από την χαρά που είχα).....να αναφέρω ότι εδώ στην Πρέβεζα το μεγαλύτερο που είχε πιαστεί παλιά ήταν 50kg και εγώ έσπασα το ρεκόρ,δεν ξέρω άμα έχει πιαστεί μεγαλύτερο σε άλλη περιοχή.....

Mπραβο ρε Χρηστο... Αυτα ειναι... .love. Παντα τετοια...
Αν εχω παρακολουθησει καλα, ασχολεισαι επαγγελματικα ε? Με τι εργαλεια?
Μαγιατικα απο εδω, μαγιατικα απο εκει, θα παω για Spinning αργοτερα... :)
Πανουτσο σκιαζομαι με αυτη σου τη φωτο... .pop.

Mπραβο ρε Χρηστο... Αυτα ειναι... .love. Παντα τετοια...
Αν εχω παρακολουθησει καλα, ασχολεισαι επαγγελματικα ε? Με τι εργαλεια?
Μαγιατικα απο εδω, μαγιατικα απο εκει, θα παω για Spinning αργοτερα... :)
Πανουτσο σκιαζομαι με αυτη σου τη φωτο... .pop.
Ναι Αρι τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι επάγγελματικα.κυριως ψαρεύω με μολύβι φύλακα και που και που ρίχνω και χοντρα παραγαδια για μεγάλα μαύρα.... Φίλε καλή επιτυχία στο spinning, εύχομαι λαβρακα καλό....

Γειά σου Χρήστο σπεσιαλιστα.
Γεια σου ρε πατρίδα.φιλε Κωνσταντίνε σπεσιαλιστας θα γίνω όταν πιάσω ξιφία με την συρτη τότε για μένα θα έχω ολοκληρωθεί σαν ψαράς,το έχω σαν όνειρο ζωης και από την άλλη εβδομάδα θα κάνω την πρώτη μου εξορμηση.....

Χρήστο πάντα επιτυχίες, .RESPECT.έχω δει μεγαλύτερα σε βάρος εδώ στα Χανιά, αλλά η ουσία είναι ότι αυτά που έχω δει δεν ψαρεύτηκαν με μαγκιά, ήταν του δυναμίτη.:(
Μιλάω πριν 20 χρόνια...
Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ.....

Status
Not open for further replies.
Back