Στελιο εμεις εδω στα Γιαννενα ειναι που θα σε πετυχει χθες στο σκοπευτηριο δεν επιασε βροχη απο κατω στα 2 χιλ.που ειναι η κατοικησημη περιοχη κ στην πολυ εριχνε παπαδες ειναι σαν τα καρτουν που τρεχεις να μην σε πιαση το συνεφακι με τι βροχηΚαλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους !!!
Αχ αχ αχ ... παίζεις με τον πόνο μου κι εσύ ;;; Άκου πράματα !!! Δεν έβρεχε στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα ... κι έβρεχε στα Χανιά ... Ιούνη μήνα !!! ... Κωλόκαιρος ...
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους !!!
Αχ αχ αχ ... παίζεις με τον πόνο μου κι εσύ ;;; Άκου πράματα !!! Δεν έβρεχε στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα ... κι έβρεχε στα Χανιά ... Ιούνη μήνα !!! ... Κωλόκαιρος ...
Γεια σου πατρίδα!Χαιρετώ την παρέα.
Γεια σου Άρη.Γεια σου πατρίδα!
Ναι Αρι τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι επάγγελματικα.κυριως ψαρεύω με μολύβι φύλακα και που και που ρίχνω και χοντρα παραγαδια για μεγάλα μαύρα.... Φίλε καλή επιτυχία στο spinning, εύχομαι λαβρακα καλό....Mπραβο ρε Χρηστο... Αυτα ειναι... Παντα τετοια...
Αν εχω παρακολουθησει καλα, ασχολεισαι επαγγελματικα ε? Με τι εργαλεια?
Μαγιατικα απο εδω, μαγιατικα απο εκει, θα παω για Spinning αργοτερα...
Πανουτσο σκιαζομαι με αυτη σου τη φωτο... .pop.
Γεια σου ρε πατρίδα.φιλε Κωνσταντίνε σπεσιαλιστας θα γίνω όταν πιάσω ξιφία με την συρτη τότε για μένα θα έχω ολοκληρωθεί σαν ψαράς,το έχω σαν όνειρο ζωης και από την άλλη εβδομάδα θα κάνω την πρώτη μου εξορμηση.....Γειά σου Χρήστο σπεσιαλιστα.
Να είσαι καλά φίλε μου και σε ευχαριστώ.....Χρήστο πάντα επιτυχίες, έχω δει μεγαλύτερα σε βάρος εδώ στα Χανιά, αλλά η ουσία είναι ότι αυτά που έχω δει δεν ψαρεύτηκαν με μαγκιά, ήταν του δυναμίτη.
Μιλάω πριν 20 χρόνια...