Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ετοιμασε την γλαστρα μου το μεσημερι θα περασω απο εκει.smashfrak.
.asking. ..το δίνει και σε γλαστρα τώρα ;.buy buy.
.. Πολλά μερεμέτια στο σπίτι, έχει καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας. Τέλος πάντων μακάρι να είναι αυτά τα μόνο προβλήματα...
Το γεφύρι ξέρεις πως θεμελιώθηκε.Φρόντισε να βρεις κάποι θύμα.sarcastic..drunk.

Καλησπερα μαγκες...ζεστη μερα και η σημερινη και ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν γουσταρω να ζεσταινομαι σε αντιθεση με την γυναικα μου που λαχταραει να πιασει 35αρισ κσι 38αρια...pray to God.....ειμαστε συνεχεια σε κοντρα....hair.τι να πεις !!!

στελιοοοο που εισαιιιι? μαμω τα σπιτακια των συριζαιων φουστηδων και μαζι και των ψηφοφορων τους.δεν φτανουν οι κρατησεις που μου κανανε ολο το χρονο θα πληρωσω και 160 ευρωπαικα.της κυριας τα παιδια
178 ευρα εγω περσι τιποτα. Φετος και με νεες μειώσεις πληρωνουμε

καλα νικο κατσε να δεις και τη συνεχεια.εμεις εδω επαρχια με τους δρομους που εχουμε και με τις αναγκες να πηγαινουμε στα χωραφια και τους καροδρομους και το αγροτικο αυτοκινητο δεν ειναι πολυτελεια εγω που δεν ειμαι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης απ αυτα που μου ειπε ο λογιστης κατα το 19 αν οχι νωριτερα το μιτσουμπισι θα το βαλω στον ...ωλο μου η θα το δωκω για ενα κοματι ψωμι.και το μεγαλο πανηγυρι αρχιζει απο του χρονου που το αφορολογητο θα κατεβει στα 5600 αν οχι χαμηλοτερα

Εφαγες τίποτα;;;;;
πρίν λίγο αυγά με λουκάνικα Λευκάδας Ντελημάρης :)
DSC_6504a.jpg

Status
Not open for further replies.
Back