Καλησπέρα. Ευριπίδη χαλάρωσε, υπομονή, έρχεται η ανάπτυξη ... σε καμιά 150αριά χρόνια ...στελιοοοο που εισαιιιι? μαμω τα σπιτακια των συριζαιων φουστηδων και μαζι και των ψηφοφορων τους.δεν φτανουν οι κρατησεις που μου κανανε ολο το χρονο θα πληρωσω και 160 ευρωπαικα.της κυριας τα παιδια
Έτσι είναι δυστυχώς, απ' ότι λένε ... αν αφήσω την περιουσία στο όνομα της γριάς θα της κόψουν τη μισή σύνταξη. Αν την περάσω στο όνομά μου θα μου κόψουν την επιδότηση και θα πληρώνω και ΕΦΚΑ !!!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή ... Τι να πεις ... Την υγειά μας να 'χουμε, να πληρώνουμε ....καλα νικο κατσε να δεις και τη συνεχεια.εμεις εδω επαρχια με τους δρομους που εχουμε και με τις αναγκες να πηγαινουμε στα χωραφια και τους καροδρομους και το αγροτικο αυτοκινητο δεν ειναι πολυτελεια εγω που δεν ειμαι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης απ αυτα που μου ειπε ο λογιστης κατα το 19 αν οχι νωριτερα το μιτσουμπισι θα το βαλω στον ...ωλο μου η θα το δωκω για ενα κοματι ψωμι.και το μεγαλο πανηγυρι αρχιζει απο του χρονου που το αφορολογητο θα κατεβει στα 5600 αν οχι χαμηλοτερα
ΟΧΙ.;;; Τι λογική έχει αυτό το πράμα;;; με ρωτήσανε εμένα, και τον καθένα, πως τις μαζέψαμε αυτές τις ελιές ; Αυτοί που είχαν αυτή τη φαεινή ιδέα, ήθελα νά 'ξερα έχουνε δουλέψει ποτέ τους στα χωράφια; Έχουνε πατήσει σε χώμα, λάσπη, χιόνι ;;; Έχουνε ποτέ φορτωθεί στον ώμο κανένα τσουβάλι ελιές, και να βρέχει κιόλας, να σουρώνουνε τα νερά στο σβέρκο τους και να κατεβαίνουνε στο σώβρακο και στα μπατζάκια τους, να δούνε τη γλύκα
Στέλιο το κάνουν επίτηδες.θελουν να εξαφανίσουν την πρωτογενή παραγωγή.εκτελουν σχέδιο των σιωνιστών(Αμερικανών και λοιπών) και γερμανοφασιστων για ισοπέδωση του Ελληνικού εθνους και ξεπούλημα του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ οικοπέδου της Ευρωπης,για να μην πω του Κοσμου, επι πινακίου φακης...και ακόμα στην αρχή είμαστε..έχουν ψηφίσει μέτρα που θα μπουν το 2019 και θα δημεύουν κανονικά την περιουσία..η λύση..βαρβάτος λογιστής..βάζεις ότι έξοδα μπορείς και κάνουν και κάτι αλχημείες..δεν γίνετε αλλιώς..εγω άλλαξα λογιστή,. πέρυσι πλήρωσα 12000 χιλιάδες εφορία και φέτος που τον άλλαξα πήρα και επιστροφή 500 ευρώ!!!!!! Αλλά τους άλλαξα τα φώτα στα έξοδα δεν γίνετε αλλιώς ειδικά αν κανείς 25-30 τόνους λάδι,αλλά και πιο λίγο να κανείς γιατί να τα φάνε αυτοί..Καλησπέρα. Ευριπίδη χαλάρωσε, υπομονή, έρχεται η ανάπτυξη ... σε καμιά 150αριά χρόνια ...
Εμένα το κουστουμάκι βγήκε λιγότερο, γύρω στο 50ρικο ... αλλά της μάνας μου με τα αγροτικά, δε σου λέω τίποτα ... Μόνο ότι είναι 4ψήφιο το νούμερο ... και δεν αρχίζει από 1, ούτε από 2 ... Κι έκανε κι ο λογιστής ότι μπορούσε ... Βλέπεις είχαμε την τύχη (ή την ατυχία) πέρυσι να βγάλουμε κάμποσο λαδάκι ... και πρέπει να πάρει το μισό το κράτος !!! Και καλά, να πληρώσουμε φόρο, θες 22% ;;; άντε 22% εντάξει ... αλλά από που κι ως που ρε κερατάδες να πληρώσουμε κι άλλα τόσα (100%) προκαταβολή τώρα για τον επόμενο χρόνο ;;; Τι λογική έχει αυτό το πράμα;;; με ρωτήσανε εμένα, και τον καθένα, πως τις μαζέψαμε αυτές τις ελιές ; Αυτοί που είχαν αυτή τη φαεινή ιδέα, ήθελα νά 'ξερα έχουνε δουλέψει ποτέ τους στα χωράφια; Έχουνε πατήσει σε χώμα, λάσπη, χιόνι ;;; Έχουνε ποτέ φορτωθεί στον ώμο κανένα τσουβάλι ελιές, και να βρέχει κιόλας, να σουρώνουνε τα νερά στο σβέρκο τους και να κατεβαίνουνε στο σώβρακο και στα μπατζάκια τους, να δούνε τη γλύκα ;;; .kkk.
Έτσι είναι δυστυχώς, απ' ότι λένε ... αν αφήσω την περιουσία στο όνομα της γριάς θα της κόψουν τη μισή σύνταξη. Αν την περάσω στο όνομά μου θα μου κόψουν την επιδότηση και θα πληρώνω και ΕΦΚΑ !!!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή ... Τι να πεις ... Την υγειά μας να 'χουμε, να πληρώνουμε ....