Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι εννοεις ποσο ρε φιλε? Εδω εχουν υποθηκευσει αλλες δυο γενιες....fiurius. Δινεις παραταση στην τωρινη κατασταση καταστρεφοντας τις μελλοντικες...Αυτο κανουν... Απο το 2010 που επρεπε να ειχαμε βουλιαξαμε, φτασαμε στο 17, υποθηκευοντας το μελλον της τωρινης κ της επομενης γενιας....pop.
Κοιταξτε να περνατε οσοι μπορειτε καλα, ακομα κ με λιγα γιατι οι υποχρεωσεις δεν θα σταματησουν κ αυτο που εχεις σημερα, δεν ξερεις αν θα το εχεις κ αυριο...;)
Aκριβως οπως τα λες Αρη συμφωνω 100%. Απο οταν μας εβαλε ο Γιωργακης στα μνημονια [εδω θα κανω μια παρενθεση για να θυμησω πως εγινε αρχηγος κοματος. Ηταν ο μοναδικος υποψηφιος.Μπορουσε να ψηφιση οποιος ηθελε με 2 ευρω,το τι λαθρομεταναστες ψηφισαν για να εχουν ενα χαρτι δεν λεγετε] αντιπολιτευση γαρ οταν ανεβηκε στην εξουσια ειδε οτι "δεν υπαρχουν λεφτα" πριν βυζαινε το δακτυλακι του αυτος και οι συμβουλοι του και δεν ξερανε?.Μπηκαμε στα μνημονια [αλλοι λενε με μαγειρεμενα χαρτια αλλοι οχι] ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Οι Γερμανοι παντα ηταν στην ΕΛΛΑΔΑ με τις εταιριες τους Ζιμενς,φιλιψ κ.α δεν εφυγαν ποτε,μαλλον παντα θα εριχναν τα μαρκα τους σε αυτους που επρεπε για να ειναι εδω.
Τωρα απλως η βαρεθηκανε να δινουν μιζες η η απουσια πολιτικων ανδρων σε συνδιασμο με τα ανθρωπακια που μας κυβερνουν,τους εδωσε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ οχιΤΣΑΜΠΑοχιΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ τα "ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010-2017 και βαλε δεν πουλανε ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ τοΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΛΛΑΣ ο καθενας με την σειρα του και με την τετραετια του.
Βεβαια ολα αυτα εχουν ξεκινηση απο αρκετα πιο πισω ενδεικτικα θα αναφερω, διαλυση συνδικαλιστικων φορεων,κοματικη πειθαρχια,αχρηστευση μηχανων κοπης εθνικου νομισματος κ α
Κρητηκιε!!!!!!!!!!!!! το ονομα ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι τυχαιο, αφου προηγηθηκαν ολοι οι αλλοι ηρθε και η ωρα να τα παρουν "συριζα" θα σου τα παρουν ολα "συριζα" οτι εξεχει μαλλια,αυτια,κοιλια, πουλια,κ@λαρακι ολα,για αυτο το λενε ΣΥΡΙΖΑ
Εγω εκανα μια συμφωνια αντι για το "ΠΟΥΛΙ"να δωσω κατι αλλο,και επειδη εισαι φιλαρακι μπορω να σε βαλω στην συμφωνια, αλλιως κλαφτο.pray to God..crying smile..vert funny.

καλησπερα σας κυριοι....Μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε μαμω τα σπιτια των απατεωνων πολιτικων που κυβερνησαν κ εφτασαν την ελλαδα εδω κ μαζι κ τους ψηφοφορους τους που τους ψηφιζαν τοσα χρονια:mad:.Κ για να μην βιαστειτε να μου την πεσετε εγω ψηφιζα Κ ψηφιζω ΚΚΕ.sarcastic.

καλησπερα σας κυριοι....Μεγαλη κουβεντα ανοιγουμε μαμω τα σπιτια των απατεωνων πολιτικων που κυβερνησαν κ εφτασαν την ελλαδα εδω κ μαζι κ τους ψηφοφορους τους που τους ψηφιζαν τοσα χρονια:mad:.Κ για να μην βιαστειτε να μου την πεσετε εγω ψηφιζα Κ ψηφιζω ΚΚΕ.sarcastic.
Τζιμη και αυτο νανι κανει που ειναι τα συλαλητηρια που γινοτανε της π@@τανας το καγγελο κατι φωνουλες απλως για την υπαρξη του:(

Εννοείται! Δύο έτοιμες με χοντρα και έχω άλλες δύο στα σκαριά :)
Εγω στο ξαναλεω φτιαξε κανα διασπορας τωρα που εμαθες ιδιογομωση λογο κλειστων τσοκ,Γιατι αν σου χρειαστουν κ θες να κανεις πολλες τουφεκιες(περπατητο τσιχλας στα πυκνα κλπ)θα σου στοιχίσει ο κουκος αηδονι απο τα ετοιματζιδικα..
Ασε που μπορεις να τα γεμίσεις σε χαμηλα βαρη που δεν υπαρχουν στο εμποριο..

Εγω στο ξαναλεω φτιαξε κανα διασπορας τωρα που εμαθες ιδιογομωση λογο κλειστων τσοκ,Γιατι αν σου χρειαστουν κ θες να κανεις πολλες τουφεκιες(περπατητο τσιχλας στα πυκνα κλπ)θα σου στοιχίσει ο κουκος αηδονι απο τα ετοιματζιδικα..
Ασε που μπορεις να τα γεμίσεις σε χαμηλα βαρη που δεν υπαρχουν στο εμποριο..
Αν και δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα διασπορας φυσίγγια, θα τα δοκιμάσω!!!

Την καλησπέρα μου σε όλους απ'άκρη σ'άκρη της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Καλησπέρα Γιώργη.
Τετάρτη πρωί ειμαι Σαλόνικα.Θα παραμείνω για καποιες ώρες και προς το απόγευμα θα τραβήξω ανατολικά .Προς Καβάλα μέχρι Κομοτηνή.Σαββατο επιστροφή απο Αλεξ/πολη.
Ηθελα να σας πετύχω κάποια στιγμή αλλά και πάλι ετσι οπως ετχομαι δεν ξερω.

Καλησπέρα Γιώργη.
Τετάρτη πρωί ειμαι Σαλόνικα.Θα παραμείνω για καποιες ώρες και προς το απόγευμα θα τραβήξω ανατολικά .Προς Καβάλα μέχρι Κομοτηνή.Σαββατο επιστροφή απο Αλεξ/πολη.
Ηθελα να σας πετύχω κάποια στιγμή αλλά και πάλι ετσι οπως ετχομαι δεν ξερω.
Νέο έκτατο μετεωρολογικό δελτίο ενημερώνει τους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας για έντονα καιρικά φαινόμενα από τα μέσα της επόμενης εβοδομάδας. Αυτή τη στιγμή η γραμματεία πολιτικής προστασίας βρίσκεται σε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πηγή: καζουραnet ha haaa

Status
Not open for further replies.
Back