Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το καλοκαίρι είναι μπροστά και θα έρθει σιγουρα....πίσω να μην μείνει και 15-20 Οκτώβρη είμαστε με 18-20 βαθμούς
Ας χάσω λίγα μπάνια που δεν κάνω αυτή την εποχή δεν μ ενοχλεί
Τις τσιχλιτσες αν τις χάσω και πάνε αλλού αυτό μ ενοχλεί υπερβολικά
.xm.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά και θα έρθει σιγουρα....πίσω να μην μείνει και 15-20 Οκτώβρη είμαστε με 18-20 βαθμούς
Ας χάσω λίγα μπάνια που δεν κάνω αυτή την εποχή δεν μ ενοχλεί
Τις τσιχλιτσες αν τις χάσω και πάνε αλλού αυτό μ ενοχλεί υπερβολικά
.xm.
Και τις Φασσες..

Φευγω παω για ψωνια μαγιο,αντιλιακα,ομπρελες,εκτος αμα θελει ο Γιωργος να μου στειλει τα δικα του που δεν θα τα χρειαστει και θα του στειλω εγω αδιαβροχα,σκουφια,γαντια,γαλοτσες,βαρκα και οτι αλλο χρειαστει για την θεομηνια που θα περασει.very happy..crying smile..vert funny..vert funny.

.sarcastic. .sarcastic.

Καλημέρα στη παρέα. Καπάκι παραλία από το σκοπευτήριο, τα νερά υπέροχα, κρύσταλλο αλλά και παγωμενα από το δυνατό βοριά. Υπέροχη μέρα πεντακάθαρη και δροσερή υπό σκιά βέβαια. Ο μικρός έχει ξεκινήσει τις βουτιές από την εξέδρα έχοντας δύο πιτσιρίκες για θεατές, είμαστε σε καλό δρόμο .sarcastic.
WnpBGQv.jpg

Καλημέρα στη παρέα. Καπάκι παραλία από το σκοπευτήριο, τα νερά υπέροχα, κρύσταλλο αλλά και παγωμενα από το δυνατό βοριά. Υπέροχη μέρα πεντακάθαρη και δροσερή υπό σκιά βέβαια. Ο μικρός έχει ξεκινήσει τις βουτιές από την εξέδρα έχοντας δύο πιτσιρίκες για θεατές, είμαστε σε καλό δρόμο .sarcastic.
WnpBGQv.jpg
Α............ααααααα Ζηλευω πολυ πολυ......υυυυυ Μητσο.........οοοοοοοο:mad:.crying smile..vert funny..vert funny.

Καλησπέρα παλιοί μου φίλοι μια επαγγελλματική αλλαγή μου περιόρισε πολυ τον ελευθερο χρόνο μου και δεν είχα χρονο να γράψω τώρα σιγά σιγά μπαινω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς εν' όψειν καλοκαιριού και θα τα λέμε και πάλι , μετά χαράς διαπίστωσα πως έχουν μπεί και γράφουν φίλοι που είχαν χαθεί και αυτοί για τους δικούς τους λόγους .,
Καλώς τον Φώτη! Καλώς ήρθες ξανά!
Καλό μεσημέρι σε όλους! Επιστροφή πριν λίγο από σκοπευτήριο με όλα τα καλά παιδιά εκει(Ευριπιδη-Βικτωρα-Δημήτρη) ..ρίξαμε 2 πουλες καλά ήταν..Ευριπιδη μην ξανάαφησεις την baikala,έριξες άριστα! Σου κάθετα παρά πολύ καλά και τουφεκιές φάρμακι στα πιάτα..

πολυ καλησπερα σας. γιαννη σ ευχαριστω. δεν εχω σκοπο να τ σφησω απ τα χερια μου. το τσοκακι το helix πως σου φανηκε?? στον πινακα προλαβες να ριξεις??
Καλά!!!!!!!!!
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις.......................φιλάκια.ha haaa
Τη καλησπέρα μου στη παρέα.........

Status
Not open for further replies.
Back