Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους. Χθες πηγα να κουρευτω σε ενα νεο παλικαρι και μου λεει στο τελος "λοιπον Βασιλη εδω πισω την διαφανεια δεν την πειραξα και εκανα μια τσαχπινια να την κρυψω" και του απανταω "καραφλα λεγεται ρε φιλε δεν εχω τετοια κολληματα, η κληρονομικοτητα θα φανει καποια στιγμη αλλωστε" .cool.

Παλι γεμιστα!! οι τσογλανες εδω μεσα κανουν διαιτα για την παραλια, να δουμε ποσες μερες θα τα τρωω και εχει μεινει μισο και παραπανω ταψι, παω λιγο νανι γιατι εχω κατι γεροντικιες αϋπνιες που δεν λεγονταιha haaaha haaa.sarcastic..sarcastic.

Καλησπερα σε ολους. Χθες πηγα να κουρευτω σε ενα νεο παλικαρι και μου λεει στο τελος "λοιπον Βασιλη εδω πισω την διαφανεια δεν την πειραξα και εκανα μια τσαχπινια να την κρυψω" και του απανταω "καραφλα λεγεται ρε φιλε δεν εχω τετοια κολληματα, η κληρονομικοτητα θα φανει καποια στιγμη αλλωστε" .cool.

Παλληκαρι πισω λεγονται ανδρικες ορμονες .(προσεχε η γαμετες καθοριζουν το φυλο )

Last edited:
Καλησπερίζω την παρέα απο την Κομοτηνή.Πριν λίγο έφτασα και ισα που πρόλαβα να κανω ενα ντουζάκι να συνέλθω.
Ερχόμενοι απο Σέρρες κιτρίνισε το μάτι μου απο τα ηλιόσπορα και άρχισα να αρτιεύω.Που να φανταστειτε όμως τι αρυθμίες άρχισε η καρδιά μου μετα την Δράμα που πήραν σειρά τα καλαμπόκια.Και που ειστε ακόμη.
........

Last edited:
καλησπερααα.sarcastic.
19420458_1926611264259846_3992059550192570324_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back