Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα.

Καλησπέρα παίρνω αδιάβροχο, αλεξικέραυνο, πρόσθετη προστασία από χαλάζι και ετοιμάζομαι να συναντηθώ με Ζολώ!!! .sarcastic.

Για κανα Νερόμυλο σας κόβω. Καλά να περάσετε παιδιά.ffff.beer.

Καλησπερίζω την παρέα απο την Κομοτηνή.Πριν λίγο έφτασα και ισα που πρόλαβα να κανω ενα ντουζάκι να συνέλθω.
Ερχόμενοι απο Σέρρες κιτρίνισε το μάτι μου απο τα ηλιόσπορα και άρχισα να αρτιεύω.Που να φανταστειτε όμως τι αρυθμίες άρχισε η καρδιά μου μετα την Δράμα που πήραν σειρά τα καλαμπόκια.Και που ειστε ακόμη.
........
Ξυνε ξυνε εσυ και θα σου ετοιμασω εγω οταν γυρισης με το καλο ενα μπιπ μουρλια.yelling..sarcastic..sarcastic.

Μολις γυρισα μετα την δουλεια πηγα σε μια εκδηλωση και ειμαι χωμα......ναχα και κανα μεζε....φακες !!!!.asking.
Γυναικα ριξε και καμια πατατα στο τηγανι για να δεσει λιγο το χαρμανι....eat. .seveys.
Εχω γεμιστα ελα Αργυρακο!!.pray to God..pray to God..eat..eat..sarcastic.

Γιάννη μου κάνεις μια χάρη; Αν θα ξαναπας ρώτα τον πόσα κουτιά 4αρια έχει από τα super τα pyrkal και πόσα χρόνια τα έχει. Αν σου πει ότι τα έχει πάνω από 5-6 χρόνια, για πες του να κάνει μια τιμή καλή και συζητήσιμη :)
Καλησπερα σε ολους! Λοιπον Γιωργο εχει 4-5 κουτακια 4 αρια
5-6 κουτακια 5αρια αλλα τοσα 3αρια,εχει και μερικα 2αρια.αυτα απο χονδρα.
8 ευρω μου ειπε το ενα..επισης μου ειπε οτι τα πηρε την τελευταια χρονια πριν κλεισει η Πυρκαλ! Οτι θες μου λες.

Status
Not open for further replies.
Back