Πάντα με χαρές Γιάννη.......Σημερα το ξεχασα!!!!.hit. συμπληρωνουμε 32 χρονια γαμου και 40 γνωριμιας
Πάντα με χαρές Γιάννη.......Σημερα το ξεχασα!!!!.hit. συμπληρωνουμε 32 χρονια γαμου και 40 γνωριμιας
Γιατι ρε Γιαννιο τι σου εκανα?1000 να τα πάτε!!
Αμην.Παρασκευή σήμερα και νηστεία
καλό σας βράδυ κουρασμένος πολύ και στεναχωρημένος από το ατύχημα στο Σχοινιά με την πτώση ελικοπτέρου όπου έφυγε το γειτονόπουλο μας ο Άκης
ο θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του
Για να συνηθίσεις!Γιατι ρε Γιαννιο τι σου εκανα?
Για να συνηθίσεις!
ΚαλοΚαληνύχτα σας
Τι ειπες δεν ακουω!!!!Καστορακο," παω μια βολτα να ξεβουλωσουν τα αυτια μου",ναι ναι μωρο μου, τι ειπα?" εεε ναιιιιι κατι ελεγες αλλα ειμουν αφηρημενος" "καλα δεν σου ξαναμιλαω" ουφ ησυχασαμε,το μυστικο ειναι να λες παντα ΝΑΙ ησυχαζει αυτη ησυχαζουμε και εμεις, και κανουμε την δουλεια μαςκ γιαννη το μυστικο ποιο ειναι;
Φαντάζομαι που ελειπες τα σαββατοκυριακα στο βουνο
Καλά είσαι τόσο μεγάλος ;;;;Σημερα το ξεχασα!!!!.hit. συμπληρωνουμε 32 χρονια γαμου και 40 γνωριμιας
Γεροντοέρωτες....!Νομίζω ότι αρχίζω να ερωτεύομαι τπν Εβρο.
Κούνια μπελα.....Μετά απο τσίπουρα που κατέληξαν σε πολλές μπύρες στο γυναικοχώρι, παιρνω τπν δρόμο αν τελικά τον βρω ,για το σπίτι.
Νομίζω ότι αρχίζω να ερωτεύομαι τπν Εβρο..buy buy.
διπλά να γίνουν και να είναι ευτυχισμέναΣημερα το ξεχασα!!!!.hit. συμπληρωνουμε 32 χρονια γαμου και 40 γνωριμιας