Ολο για φρενατα τσοκ κ για νουμερα σκαγιων κατω απο νουμερο 4 μου λεει τωρα τελευταια...Ωχ. Βλεπω τον Altair να το γυριζει στα φρενατα...
Ναι πολλες φορες... Οπως επισης κ διαφορα εργα οπως κυματοθραστες, αλλαζουν το βυθο... Πηγες κ βρηκες αλλη παραλια??? .xm..xm.Ρε Παιδιά μια ερώτηση
Η θάλασσα τον χειμώνα όταν έχει φουρτούνα μετακινεί πέτρες και βράχους προς την ακτή ?
Γιατί είσαι σε παραλία που πέρυσι δεν είχε πέτρες και φέτος έχει?Ρε Παιδιά μια ερώτηση
Η θάλασσα τον χειμώνα όταν έχει φουρτούνα μετακινεί πέτρες και βράχους προς την ακτή ?
Ολο για φρενατα τσοκ κ για νουμερα σκαγιων κατω απο νουμερο 4 μου λεει τωρα τελευταια...
Μη μου φερει κ κανα σακουλι ΒΒ δεν ξερω στο τελος... .buy buy..buy buy.Ρε πως αλλαζουν οι καιροι...
Ναι πολλες φορες... Οπως επισης κ διαφορα εργα οπως κυματοθραστες, αλλαζουν το βυθο... Πηγες κ βρηκες αλλη παραλια??? .xm..xm.
Στο σημείο που κάνω μπάνιο έχει από χρόνια πέτρες και βράχους γύρω στα 30 μέτρα από την ακτή και μετά ξεκινάει άμμοςΓιατί είσαι σε παραλία που πέρυσι δεν είχε πέτρες και φέτος έχει?
Μη μου φερει κ κανα σακουλι ΒΒ δεν ξερω στο τελος... .buy buy..buy buy.
Γρηγόρη μου δεν υπάρχει σωτηρία για τον μικρό. Μπορεί μόλις μεγαλώσει ακόμα λίγο να ξεφύγει από το κατεστημένο του πατέρα του .....Ελπιζω η πλυση εγκεφαλου που καναμε ολο το χειμωνα στον πιτσιρικα για τις remigton που ειναι παλιολατες,παλιοκουζινες κτλ να επιασαν τοπο και να του πηρε κανα οπλο τις προκοπης ο ρεμιγκοψυχακιας πατερας του.....αν και πολυ δυσκολο το βλεπω.α ρε γιαννη τη γινοταν το χειμωνα αν τυχαινε και πηγαιναμε ολοι μαζι για κυνηγι,δεν σκοτωνεις ο ενας δεν πετυχαινεις γαιδαρο ο αλλος και αν επεφτε κανα πουλι λαβωμενο εκει να δεις πολεμος
Η λογική μου λέει ότι μπορεί να γίνει φυσικά. Πιστεύω όμως πιο πιθανό να κατεβάζει η βροχή περισσότερους βράχους...Στο σημείο που κάνω μπάνιο έχει από χρόνια πέτρες και βράχους γύρω στα 30 μέτρα από την ακτή και μετά ξεκινάει άμμος
Απλά είχα μια κουβέντα με έναν Μπάρμπα και του έλεγα ότι αν έβαζαν μια μπουλντόζα να καθαρίσουν αυτό το κομμάτι ίσως η πρόσβαση θα ήταν ποιο νορμάλ για τον κόσμο
και μου απάντησε ότι οι βράχοι και οι κοτρωνες στον βυθό μετακινούνται τον χειμώνα με την φουρτούνα
αστον στη πεινα η γεμισε του μονο 5αριαΟλο για φρενατα τσοκ κ για νουμερα σκαγιων κατω απο νουμερο 4 μου λεει τωρα τελευταια...
Προσεχε μην βραχεις Αργυρακο!!!
Μια χαρα βαδιζει το παιδι. Μαθαινει απο μικρος τι σημαινει ποιοτικη τουφεκιαΚαλημέρα ή καλησπέρα στη παρέα. Παραλία από νωρίς και σε λίγο θα την κάνουμε.
Γρηγόρη μου δεν υπάρχει σωτηρία για τον μικρό. Μπορεί μόλις μεγαλώσει ακόμα λίγο να ξεφύγει από το κατεστημένο του πατέρα του .....
Εγω δεν του γεμιζω... Συνταγες ξεπατικωνει κ παει αλλου κ κανει τη δουλεια του... Μολλις θα φερει τα "στραγαλια" με 5% αντιμονιο θελω να δω τι θα πει... .buy buy.αστον στη πεινα η γεμισε του μονο 5αρια
Εγω δεν του γεμιζω... Συνταγες ξεπατικωνει κ παει αλλου κ κανει τη δουλεια του... Μολλις θα φερει τα "στραγαλια" με 5% αντιμονιο θελω να δω τι θα πει... .buy buy.
Μόνο που πρέπει να έχει μαζι του λαστιχάκια, πιράκια κτλ.......Μια χαρα βαδιζει το παιδι. Μαθαινει απο μικρος τυι σημαινει ποιοτικη τουφεκια
Ηρθε χτες αλλα οταν του ειπα για το 725 ολλο μου αλαζε κουβεντα.. οτι τορα ειναι Καλοκαιρι ...και αστααυτα τορα ....και θα δουμε οταν ξαναβρεθουμε... ειναι του γιουμου και δεν θελει να του το πιραζουνε και αλλα τετια.Ωσο για την φοτο ειχε κουβεντα για την ανοτερη τεχνολογια της ΡΕΜ. και δεν ειθελα να διακοψω..pop.Kαλημερα σε ολους...
Ζεστη αλλα ωραια ηταν στο σκοπευτηριο... Κερασα τσαγακι... mornin cof
ΤΩρα εχει ρεκλα σε καμια παραλια... .badboys.
Βρε Γιαννη αυτον τον κοντοκουρεμενο απο πισω που παλευει με αγωνια να μπει στο πλανο τον ξερετε??? .asking..asking..asking. Η ειναι σαν αυτους που τρυπωνουν διπλα σε κατι υπουργους για ενα πλανο δημοσιοτητας... .banana..banana.
Μυστηριος μου μοιαζει... Πολυ σε γυροφερνει... Για εχε το νου σου... .buy buy.