Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα απο το παλιο λιμανι των Χανιων

20170629_203617.jpg

Ο πατέρας μου Εμμανουήλ, συγχωρέθηκε μετα απο 3μηνη μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.
Το Verney Carron Becassier ήταν το τελευταίο δωρο που μου έκανε.
Σας ευχαριστώ όλους απο καρδιάς ....
Κωστη να ζησεις να τον θυμασε αδελφε :(

μαγκες η ζωη ειναι μικρη γι αυτο να τη γευεστε με καθε τροπο την καθε μερα την καθε ωρα την καθε στιγμη και το καθε λεπτο πιυ περναει. μολις πληροφορηθηκα τον αιφνιδιο θανατο του πατερα της αραβωνιαστικιας του μεγαλου γιου ο οποιος ειναι περιπου στην ηλικια μου. τωρα κοιταω να δω πως θα φυγω απ τη δουλεια. ζωη σε εσας και τις οικογενειες σας και τα λεμε μολις μπορεσω
Ζωη σε σας Ευριπιδη... δυστιχος αργα το καταλαβενουμε

Καλησπερα σε ολη την παρεα, ομορφο βραδυ να περασετε και αποψε.
Χρονια πολλα και ευχες στους εορταζοντες απο την μια, συλλυπητηρια απο την αλλη στους αγαπητους φιλους για τους δικους τους εκλιποντες.
Αδειαζει το ποτηρι σιγα - σιγα, ας γευομαστε λοιπον την καθε γουλια οσο μπορουμε.
Απεχουμε απο την εργασια μας για λιγες ημερες, σπιτι για ξεκουραση και ανασες.
Παντα καλα να εισαστε λεβεντες!!!

Καλησπέρα σας. Κατέβηκα νωρίτερα στο κέντρο για κάτι ψώνια, σχετικά υποτονική η κίνηση στους δρόμους, μάλλον ο κόσμος είχε πιάσει τις παραλίες ... Πέρασα κι από ένα κυνηγομάγαζο και πήρα μια κούτα Lambro Trap 56 €, να μην πληρώνω στο σκοπευτήριο τα φυσέκια 7 € το κουτί. Με την ευκαιρία πήρα κι ένα στροφείο cal.16 γιατί ένα που έχω, κάνει άσχημο ρέλι, το τσαλακώνει. Μόλις γύρισα σπίτι κι έφαγα, έπιασα και γέμισα 3-4 φυσέκια για να το δοκιμάσω ... ;) Αρκετά ικανοποιητικό θα 'λεγα !!! Αν προλάβω θα βάλω καμιά φωτο, μάλλον στο "Υλικά για ιδιογόμωση" ...
Καλησπερα στην παρεα απο το παλιο λιμανι των Χανιων

20170629_203617.jpg
Παναγιώτη ... έγειρε ο φάρος ;;;;;; .what. Σαν τον πύργο τσι Πίζας μοιάζει !!! :)
... Γη στραβός είν' ο γιαλός ;;;;;;;;; .xm..xm.
.drunk. .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Καλησπερα παλικαρια. Μετα την δουλεια μαζευτηκαμε με φιλους στο σπιτι του ενος οπου μαγειρεψαμε ενα καρβουνι 6.700 που εβγαλε προχθες. Με συνοδεια μπυρες φυσικα και δροσερη σαλατουλα. Φαγαμε ηπιαμε και καναμε τον χαβαλε μας. Σε μια αγχωδη περιοδος ειναι οτι καλυτερο οι παρεες με φιλους! Μια ζωη την εχουμε μαγκες...γαματε γιατι χανομαστε!! Καληνυχτα :)

Status
Not open for further replies.
Back